Πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού προσφέρει η στοιχηματική εταιρία Goalbet

Τα μέλη της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας Goalbet έχουν αυτές τις ημέρες αρκετές εναλλακτικές, προκειμένου να αυξήσουν τα χρήματα που διατηρούν στον λογαριασμό τους. Για παράδειγμα, μπορούν να τοποθετήσουν στοιχήματα σε οποιοδήποτε άθλημα και να διεκδικήσουν τα κέρδη που δικαιολογεί το ρίσκο τους ή να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένα σημεία ποδοσφαιρικών αγώνων και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

Παράλληλα, όμως, μπορούν να εκμεταλλευτούν ακόμη μία προσφορά και να αυξήσουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, πραγματοποιώντας απλά μια νέα κατάθεση. Η νέα αυτή προσφορά ανταμείβει όσους επαναφορτίσουν τον λογαριασμό τους με ένα πριμ 20%, το οποίο μπορεί να φτάσει έως ένα προκαθορισμένο όριο.

 

Ο τρόπος εξασφάλισης του πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού

Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά της Goalbet ισχύει έως τις 23:59 της Τρίτης 30 Οκτωβρίου. Σε αυτό το διάστημα, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας θα πρέπει να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους και να διεκδικήσουν το πριμ επαναφόρτισης. Συγκεκριμένα, μπορούν να μεταφέρουν οποιοδήποτε ποσό στον λογαριασμό τους, αλλά θα πρέπει παράλληλα να ενημερώσουν το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, αναφέροντας την ώρα και το ποσό της κατάθεσης.

Έπειτα, θα πρέπει να τζιράρουν την αξία της κατάθεσής τους, προκειμένου να απελευθερωθεί το πριμ. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν το σύνολο της κατάθεσής τους, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου να εξασφαλίσουν το πριμ. Και, μόλις τα στοιχήματα αυτά διευθετηθούν, το ποσό της κατάθεσής τους θα ενισχυθεί κατά 20%.

Οι υπόλοιποι όροι της νέας προσφοράς της Goalbet, τέλος, προβλέπουν ότι κάθε παίχτης μπορεί να συμμετάσχει στην προσφορά μόνο με την πρώτη επόμενη κατάθεσή του, ενώ τα στοιχήματα που θα κλείσουν πρόωρα μέσω cash out δεν πρόκειται να προσμετρήσουν στη διαδικασία τζιραρίσματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία