Πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet ξεκινά την εβδομάδα με ανταμοιβές προς τα μέλη της, αφού η νέα της προσφορά υπόσχεται να αυξήσει το ποσό των σημερινών καταθέσεων στους λογαριασμούς, μέσω ενός πριμ επαναφόρτισης. Αναλυτικότερα, η Goalbet θα ανταμείψει τα μέλη της που θα πραγματοποιήσουν σήμερα μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους με ένα πριμ, το οποίο θα αυξήσει την αξία του ποσού κατά 20%, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, μάλιστα, είναι να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους και έπειτα να καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet. Έπειτα, τα χρήματα του πριμ θα είναι δικά τους, για να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο.

 

Η διαδικασία εξασφάλισης του πριμ επαναφόρτισης

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά έχουν διορία έως απόψε στις 23:59. Έως τότε, θα πρέπει να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη διαδικασία, προκειμένου να εξασφαλίσουν το πριμ. Αρχικά, θα πρέπει να καταθέσουν οποιοδήποτε ποσό στον λογαριασμό τους, ενώ έπειτα θα πρέπει να τζιράρουν την αξία του μία φορά, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα. Αφού ολοκληρώσουν τις παραπάνω διαδικασίες, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας το ποσό και την ώρα της κατάθεσης.

Με αυτόν τον τρόπο, θα δουν ένα πριμ να πιστώνεται στον λογαριασμό τους και να τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν το παραμικρό ποσό από τα χρήματα που κατέθεσαν.

 

Το πριμ της προσφοράς

Οι παίχτες που θα καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα ανταμειφθούν με ένα πριμ, το οποίο θα έχει αξία ίση με το 20% του ποσού κατάθεσης, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Το πριμ θα είναι έπειτα διαθέσιμο για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, υπό την προϋπόθεση ότι θα καλυφθούν πρώτα οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Τέλος να συμπληρώσουμε πως η Goalbet για σήμερα έχει επιλέξει τον αγώνα του αγγλικού Championship Γουέστ Μπρομ-Στόουκ για την προσφορά της 0% γκανιότας. Μην ξεχνάτε πως όλες τις προσφορές της Goalbet μπορούν να τις διεκδικήσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος διότι ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία