Μπέτις-Βαλένθια με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Σήμερα είναι η σειρά του δεύτερου ημιτελικού του ισπανικού Copa del Rey, (ο πρώτος ημιτελικός ήταν ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης) ανάμεσα σε Μπέτις και Βαλένθια, και τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet έχουν στη διάθεσή τους άφθονες αγορές και ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στοιχηματισμού, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Κάποιες από τις επιλογές τους, όμως, μπορούν να τους αποφέρουν αυξημένα κέρδη, αρκεί να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας.

Η προσφορά που μπορεί να αυξήσει τα πιθανά κέρδη των παιχτών είναι εκείνη της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει σήμερα για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του Μπέτις-Βαλένθια. Οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς έχουν αυξηθεί και οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του Μπέτις-Βαλένθια, πριν την έναρξη του αγώνα. Εφόσον τοποθετήσουν τα συγκεκριμένα στοιχήματα, μάλιστα, οι παίχτες δεν έχουν παρά να περιμένουν τη λήξη του αγώνα, για να δουν αν έχουν επαληθευθεί οι προβλέψεις τους. Και, αν καταφέρουν να κερδίσουν, θα εισπράξουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους (και με τη μορφή μετρητών), χάρη στις τρεις αυξημένες αποδόσεις.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων Goalbet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού ημιτελικού του Copa del Rey κινούνται σε ψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.69 για νίκη της Μπέτις, 3.36 για ισοπαλία και 3.31 για νίκη της Βαλένθια. Χάρη σε αυτές, τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα είναι αυξημένα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία