Ουρουγουάη-Βενεζουέλα με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Επικεντρωμένος αποκλειστικά στους αγώνες του Copa America – τουλάχιστον μέχρι την αυριανή έναρξη του EURO 2016 – η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Stoiximan ανακοινώνει διάφορες προσφορές για όσα μέλη του στοιχηματίζουν στις κορυφαίες αναμετρήσεις που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Και η επόμενη αναμέτρηση που, χάρη στην προσφορά του Stoiximan, μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη είναι αυτή ανάμεσα σε Ουρουγουάη και Βενεζουέλα.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας διεξάγεται απόψε στις 02:30 τα ξημερώματα και προσφέρεται με 0% γκανιότα στον Stoiximan. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν κάποιες αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη, χάρη στην προσφορά.

 

Η απουσία της γκανιότας σημαίνει ότι απουσιάζει η προμήθεια που διατηρούν συνήθως οι υπεύθυνοι. Και η προμήθεια αυτή ευθύνεται για το γεγονός ότι οι αποδόσεις μειώνονται ελαφρά. Αφού απουσιάζει, λοιπόν, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί στην αγορά του 1Χ2 του Ουρουγουάη-Βενεζουέλα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους παίχτες.

 

Στο πλαίσιο της προσφοράς, λοιπόν, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Copa America: 1.69 για νίκη της Ουρουγουάης, 4.00 για ισοπαλία και 6.25 για νίκη της Βενεζουέλας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά. Κατορθώνουν, μάλιστα, να ξεπεράσουν τις περισσότερες από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού – ειδικά όσες διατηρούν κανονικά γκανιότα.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, τέλος, ζητά απλά από τους παίχτες να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι υψηλότερες αποδόσεις και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως δεν είναι απαραίτητο το τζιράρισμα της αξίας τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία