Δύο αγώνες ποδοσφαίρου με κορυφαίες αποδόσεις στη νόμιμη εταιρία στοιχήματος Goalbet

Η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Goalbet καλύπτει κάθε κορυφαία και μη ποδοσφαιρική αναμέτρηση του επόμενου τριημέρου, αλλά όπως είναι φυσικό, οι παίχτες δε μπορούν να στοιχηματίσουν σε όλες και θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί στις επιλογές τους, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στοιχηματισμου των επόμενων ημερών. Σήμερα, όμως, η Goalbet βοηθά τους παίχτες να επιλέξουν ευκολότερα, προσφέροντας δύο κορυφαίους αγώνες με κορυφαίες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

Οι δύο αγώνες προσφέρονται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη. Συγκεκριμένα, έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις του 1Χ2 στον αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Στουτγκάρδη και στον αγώνα της Primera Division ανάμεσα σε Λεγκανές και Άλαβες. Και στις δύο περιπτώσεις, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να αναγκαστούν να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της 0% γκανιότας;

Πρώτα απ’ όλα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2, στο Λεβερκούζεν-Στουτγκάρδη ή στο Λεγκανές-Άλαβες (ή και στους δύο αγώνες). Τοποθετώντας τα στοιχήματα, θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις κορυφαίες αποδόσεις, οι οποίες έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας. Θυμίζουμε ότι η γκανιότα είναι η προμήθεια που διατηρούν οι εταιρίες στοιχημάτων όπου μειώνει τις αποδόσεις σε κάθε σημείο.

Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που μοιράζει η προσφορά. Και, αν έχουν προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Οι αποδόσεις στους δύο αγώνες, τέλος, έχουν διαμορφωθεί ως εξής στα σημεία του 1Χ2 των δύο αγώνων: στον πρώτο, 1.63 για νίκη της Λεβερκούζεν, 4.44 για ισοπαλία και 6.05 για νίκη της Στουτγκάρδης, ενώ στον δεύτερο, 2.27 για νίκη της Λεγκανές, 3.26 για ισοπαλία και 3.91 για νίκη της Άλαβες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία