Εφτά ντέρμπι με κορυφαίες αποδόσεις στη Mybet

Η στοιχηματική εταιρία Mybet συνεχίζει να αυξάνει τις αποδόσεις σε επιλεγμένα ποδοσφαιρικά ντέρμπι κάθε εβδομάδα, χάρη στην προσφορά "Κορυφαία Πρωταθλήματα - Κορυφαίες Αποδόσεις". Πρόκειται για μια προσφορά που περιλαμβάνει τα σημαντικότερα ντέρμπι των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων στο ποδόσφαιρο, από τα οποία η Mybet διατηρεί μειωμένη γκανιότα.

 

Αναλυτικότερα, αυτή την εβδομάδα, η Mybet ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει μειωμένη γκανιότα στα εξής ντέρμπι:

 

  • Σαμπντόρια - Τζένοα (24 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της ιταλικής Serie A, με αποδόσεις στο 104,30%)
  • Ίντερ - Φιορεντίνα (1η Μαρτίου, στο πλαίσιο της ιταλικής Serie A, με αποδόσεις στο 104,16%)
  • Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι (1η Μαρτίου, στο πλαίσιο της αγγλικής Premier League, με αποδόσεις στο 103%)
  • Βαλένθια - Σοσιεδάδ (1η Μαρτίου, στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division, με αποδόσεις στο 104%)
  • Σεβίλλη - Ατλέτικο Μαδρίτης (1η Μαρτίου, στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division, με αποδόσεις στο 104%)
  • Ρεάλ Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ (1η Μαρτίου, στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division, με αποδόσεις στο 104%)
  • Ρόμα - Γιουβέντους (2 Μαρτίου, στο πλαίσιο της ιταλικής Serie A, με αποδόσεις στο 103,32%)

 

Όσοι παίχτες, λοιπόν, ενδιαφέρονται για τους παραπάνω αγώνες θα διαπιστώσουν ότι οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 είναι ελαφρώς αυξημένες, σε σύγκριση με το μέσο όρο του ανταγωνισμού. Αυτό οφείλεται στην πρακτική της Mybet να διατηρήσει μειωμένη γκανιότα, αυξάνοντας τις αποδόσεις.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, όμως, δεν έχει μόνο αυτό το πλεονέκτημα. Μπορεί οι παίχτες να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, προβλέποντας σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά υπάρχουν κι άλλα πλεονεκτήματα, όπως η απουσία ελάχιστου πονταρίσματος και των απαιτήσεων τζιραρίσματος. Αυτό σημαίνει πως οι παίχτες όχι μόνο μπορούν να στοιχηματίσουν όσα χρήματα επιθυμούν, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά, αλλά και να λάβουν τα επιπλέον κέρδη τους άμεσα, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να τζιράρουν την αξία τους πριν την ανάληψη.

 

Χάρη στην προσφορά της Mybet,η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην  Ελλάδα, εφτά κορυφαία ευρωπαϊκά ντέρμπι αυτής της εβδομάδας μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη, με μία μόλις σωστή πρόβλεψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία