Στεάουα – Μάντσεστερ Σίτι με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Οι προκριματικοί αγώνες του Champions League συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα, και σειρά έχουν οι Στεάουα και Μάντσεστερ Σίτι, σε έναν αγώνα που μοιάζει μεν διαδικαστικός (ελάχιστοι παίχτες του στοιχήματος θα τολμήσουν να αμφισβητήσουν την επικράτηση της αγγλικής ομάδας), αλλά προσφέρει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού. Ακόμη και όσοι παίχτες επιλέξουν την αγορά του 1Χ2, μάλιστα, μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, δεν παραλείπει να προσφέρει και τον σημερινό αγώνα με 0% γκανιότα, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις θα έπρεπε να έχουν μειωθεί ελαφρώς, εξαιτίας της γκανιότας (της προμήθειας που διατηρεί ο Stoiximan), αλλά η προσφορά τους επιτρέπει να κινηθούν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Αναλυτικότερα χάρη στη σημερινή του προσφορά, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του προκριματικού αγώνα του Champions League: 8.20 για νίκη της Στεάουα, 4.65 για ισοπαλία και 1.50 για νίκη της Μάντσεστερ Σίτι. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί σε σημείο που να αποτελούν κάποιες από τις πιο συμφέρουσες της αγοράς. Οι περισσότερες από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις.

 

Η σημερινή προσφορά του Stoiximan, τέλος, συνοδεύεται από ελάχιστες και απλές προϋποθέσεις. Για να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις, οι παίχτες δεν έχουν παρά να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Στεάουα – Μάντσεστερ Σίτι, πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45. Και, όπως είναι φυσικό, ο μόνος τρόπος για να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Με τον τρόπο αυτό, μάλιστα, τα επιπλέον κέρδη που θα εξασφαλίσουν θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία