Εταιρεία στοιχήματος Goalbet: 0% γκανιότα στο Αούστρια Βιέννης – ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη στη Βιέννη, όπου θα αντιμετωπίσει το βράδυ την Αούστρια, στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League. Παράλληλα με τους παίχτες της ομάδας, και οι παίχτες του στοιχήματος θα ελπίζουν στο καλύτερο, αφού πρώτα τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους σε διαφορετικές αγορές του αγώνα. Κάποιοι από αυτούς, όμως, θα έχουν ήδη εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις (επομένως και την καλύτερη δυνατή αξία στα στοιχήματά τους), εκμεταλλευόμενοι την προσφορά που ανακοίνωσε για σήμερα η εταιρεία στοιχήματος Goalbet.

Η προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Αούστρια Βιέννης και ΑΕΚ και για τα εξίσου αυξημένα κέρδη που θα μπορούν να διεκδικήσουν, χωρίς το παραμικρό επιπλέον ρίσκο.

 

0% γκανιότα στα σημεία του 1Χ2 του αγώνα

Η σημερινή προσφορά της Goalbet ισχύει αποκλειστικά για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν στο Αούστρια-ΑΕΚ, πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2. Εκεί βρίσκονται, άλλωστε, και οι ενισχυμένες αποδόσεις, οι οποίες δεν πρόκειται να μεταφερθούν στο live στοίχημα.

Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν ως εξής, χάρη στη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet: 3.14 για νίκη της Αούστρια Βιέννης, 3.65 για ισοπαλία και 2.40 για νίκη της ΑΕΚ. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν το μέσο όρο της αγοράς, αφού δε μειώθηκαν για χάρη της γκανιότας (της προμήθειας που διατηρείται σε κάθε σημείο), όπως συμβαίνει στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες του ανταγωνισμού.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις ενισχυμένες αποδόσεις της Goalbet δε χρειάζεται ούτε να δηλώσουν συμμετοχή ούτε να παραχωρήσουν ανταλλάγματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Αούστρια Βιέννης και ΑΕΚ, πριν τις 20:00 που ξεκινά ο αγώνας. Επιπλέον, θα πρέπει να αποτελούνται από σωστές προβλέψεις, προκειμένου να αποφέρουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά.

νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας ανακοινώνουν συνεχώς συμφέρουσες προσφορές για τους ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων. Η Goalbet αύξησε τις αποδόσεις της στον αγώνα της Αούστριας Βιέννης με την ΑΕΚ, ενώ η Novibet ανακοίνωσε πως θα χαρίσει στοιχήματα σε όσα μέλη της θα στοιχηματίσουν live στον αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία