Εταιρία στοιχήματος Goalbet: Αυξημένες αποδόσεις σε Serie A και Bundesliga

Καθώς προετοιμάζεται για τη… βροχή κορυφαίων αγώνων ποδοσφαίρου που έρχεται το Σαββατοκύριακο, η Goalbet, η οποία ανήκει μάλιστα στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, αποφάσισε σήμερα να “ζεστάνει” τα μέλη της, προσφέροντας δύο ευκαιρίες για αυξημένα κέρδη, μέσω της προσφοράς της 0% γκανιότας. Η σημερινή προσφορά της Goalbet ισχύει για δύο επιλεγμένους αγώνες σε δύο κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: την ιταλική Serie A και τη γερμανική Bundesliga.

Μέσω της προσφοράς της, λοιπόν, δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 των δύο επιλεγμένων αγώνων. Ο πρώτος είναι αυτός ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ίντερ και ο δεύτερος ανάμεσα σε Βέρντερ Βρέμης και Φορτούνα Ντίσελντορφ.

 

0% γκανιότα στα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2

Η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στην αγορά του 1Χ2 των δύο επιλεγμένων αγώνων. Συγκεκριμένα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα επιλεγμένα σημεία και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα των αγώνων. Όσοι τα καταφέρουν θα εισπράξουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

Η προσφορά της 0% γκανιότας, μάλιστα, ξεχωρίζει χάρη στο γεγονός ότι προσφέρει αυξημένα κέρδη, ζητώντας ελάχιστα ανταλλάγματα. Ακόμη και τα επιπλέον χρήματα που θα κερδίσουν οι νικητές θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις στους δύο αγώνες της προσφοράς

Χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας, οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 των δύο επιλεγμένων σημερινών αγώνων έχουν αυξηθεί ως εξής: στον αγώνα της Serie A, η νίκη της Γιουβέντους πληρώνει με 1.62, η ισοπαλία με 4.03 και η νίκη της Ίντερ με 7.25, ενώ στον αγώνα της Bundesliga, η νίκη της Βέρντερ Βρέμης πληρώνει με 1.80, η ισοπαλία με 4.04 και η νίκη της Φορτούνα Ντίσελντορφ με 5.04.

Όλες οι παραπάνω αποδόσεις, τέλος, καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία