Κορυφαίες αποδόσεις στο Γαλλία-Βέλγιο από την εταιρία στοιχήματος Goalbet

Η ώρα για τον πρώτο ημιτελικό του Μουντιάλ, που θα αναδείξει την πρώτη ομάδα που θα συμμετάσχει στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, έχει φτάσει και το ζευγάρι που θα διεκδικήσει απόψε το πρώτο χρυσό εισιτήριο είναι το Γαλλία-Βέλγιο. Ο αγώνας παρουσιάζει τεράστιο αγωνιστικό, αλλά και στοιχηματικό ενδιαφέρον, και οι προβλέψεις στις εταιρίες στοιχημάτων αναμένεται να πέσουν βροχή. Και, στην περίπτωση της εταιρίας στοιχήματος Goalbet, κάποιες από τις προβλέψεις θα συνοδεύονται από κορυφαίες αποδόσεις.

Αναλυτικότερα, η Goalbet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Γαλλία και Βέλγιο, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές. Χάρη στην προσφορά της Goalbet, αυξάνεται η αξία των στοιχημάτων και τα πιθανά κέρδη, αλλά όχι και το ρίσκο που θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι παίχτες.

 

Αυξημένες οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Η προσφορά της Goalbet ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα, γεγονός που σημαίνει ότι οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού ημιτελικού εγκαίρως. Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Οι αποδόσεις που βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού ημιτελικού έχουν διαμορφωθεί ως εξής στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet: 2.56 για νίκη της Γαλλίας, 3.32 για ισοπαλία και 3.22 για νίκη του Βελγίου. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τον μέσο όρο του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας.

Επιπλέον, τα κέρδη που θα αποφέρουν σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία