Τουρκία-Ελλάδα με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η Εθνική Ελλάδας ταξιδεύει στην Τουρκία, για να δώσει ένα φιλικό αγώνα απόψε στις 20:15 και να προσφέρει όχι μόνο θέαμα και συγκινήσεις στους φιλάθλους, αλλά και την ευκαιρία στους παίχτες του στοιχήματος να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Παράλληλα, πολλοί παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη που διεκδικούν, εκμεταλλευόμενοι την προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan.

 

Η προσφορά αυτή δεν είναι άλλη από την εξάλειψη της γκανιότας στην αγορά του 1Χ2 στον συγκεκριμένο αγώνα. Χάρη στην απουσία της γκανιότας (η οποία βρίσκεται στο 0%) οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, καθώς ο bookmaker απαρνείται το κέρδος του, προκειμένου να ενισχύσει τα αντίστοιχα των μελών του.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan, μετά την εξάλειψη της γκανιότας, έχουν ως εξής στην αγορά του 1Χ2: 1.83 για νίκη της Τουρκίας, 3.55 για ισοπαλία και 5.75 για νίκη της Ελλάδας. Οι αποδόσεις αυτές είναι αυξημένες και κυμαίνονται σε επίπεδα υψηλότερα αυτών που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων.

 

Επιπλέον, η συγκεκριμένη προσφορά δε ζητά σημαντικά ανταλλάγματα από τους παίχτες, όπως ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου αυτά να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη. Αυτό που έχουν να κάνουν ουσιαστικά οι παίχτες, για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, είναι εκείνο που θα έκαναν ούτως ή άλλως: να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στην αγορά του 1Χ2, πριν ο αγώνας ξεκινήσει, και να προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Εφόσον η πρόβλεψή τους είναι σωστή, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη, χωρίς να αναγκαστούν να καλύψουν άλλων ειδών προϋποθέσεις.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία