Ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet: Ακτή Ελεφαντοστού – Αλγερία με 0% γκανιότα*

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet υποδέχεται τους σημερινούς προημιτελικούς, όπως και τους χτεσινούς, του Κόπα Άφρικα με μια σειρά από προσφορές**, αλλά εκείνη που καταφέρνει να ξεχωρίσει περισσότερο αφορά στον αγώνα ανάμεσα σε Ακτή Ελεφαντοστού και Αλγερία, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα*. Η προσφορά** που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι για τον συγκεκριμένο αγώνα επηρεάζει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 και προκαλεί αύξησή τους.

Χάρη σε αυτή, λοιπόν, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να είναι αναγκασμένοι ούτε να ρισκάρουν περισσότερο ούτε να παραχωρήσουν μεγάλα ανταλλάγματα.

 

Οι απλές προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς**

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* έχει μάλλον γίνει δεύτερη φύση για τα μέλη της Novibet, αφού ισχύει σε καθημερινή βάση και ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες. Για να εκμεταλλευτούν και τη σημερινή προσφορά**, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Ακτή Ελεφαντοστού και Αλγερία, πριν την έναρξή του. Αναλυτικότερα, θα πρέπει απλά να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις που φέρνουν αυξημένα κέρδη

Οι αποδόσεις που επηρεάστηκαν από τη σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας* βρίσκονται στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Ακτή Ελεφαντοστού και Αλγερία. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα δουν τις εξής αποδόσεις: 3.95 για νίκη της Ακτής Ελεφαντοστού, 3.00 για ισοπαλία και 2.40 για νίκη της Αλγερίας. Οι αποδόσεις αυτές υπόσχονται αυξημένα κέρδη και ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού.

Να θυμίσουμε πως η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει πως μπορούν να στοιχηματίσουν στην 0% γκανιότα* που προσφέρει.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Κανόνες Novibet


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία