Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Χιούστον Ρόκετς με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Τα play-off του NBA ξεκίνησαν και οι καλύτερες ομάδες της απέναντι πλευράς του Ατλαντικού λύνουν τις διαφορές τους στα γήπεδα, προσφέροντας όχι μόνον άφθονο θέαμα, αλλά και αρκετές δυνατότητες στοιχηματισμού στους παίχτες που θα επιλέξουν τους αγώνες των επόμενων ημερών, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη από τα στοιχήματά τους στις εταιρίες στοιχημάτων.

 

Τα μέλη της νόμιμης εταιρίας στοιχήματος Stoiximan, μάλιστα, έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και Χιούστον Ρόκετς (στις 04:00 τα ξημερώματα). Τα αυξημένα αυτά κέρδη θα έρθουν με μια μόλις σωστή πρόβλεψη και θα οφείλονται στην απόφαση των υπευθύνων της ιστοσελίδας του στοιχήματος να διατηρήσουν 0% γκανιότα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και Χιούστον Ρόκετς, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις σε αυτή να είναι αυξημένες. Η γκανιότα, άλλωστε, αποτελεί την προμήθεια εκείνη που διατηρούν οι bookmakers από τα στοιχήματα και που μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις. Από τη στιγμή, λοιπόν, που απουσιάζει, αυτές επανέρχονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan, μάλιστα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού. Αναλυτικότερα, έχουν ως εξής: 1.20 για νίκη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και 5.90 για νίκη των Χιούστον Ρόκετς.

 

Οι παίχτες που θα επωφεληθούν της συγκεκριμένης προσφοράς, μάλιστα, δεν είναι αναγκασμένοι να διαβάσουν μακρόσυρτα κείμενα όρων και προϋποθέσεων ή να αλλάξουν τις συνήθειες τους, προκειμένου να είναι σε θέση να στοιχηματίσουν με 0% γκανιότα και να εισπράξουν τα κέρδη τους. Άλλωστε, η προσφορά αυτή δε συνοδεύεται από επιπλέον όρους, όπως ελάχιστο ποσό πονταρίσματος κτλ.. Το μόνο που ζητά είναι μια σωστή πρόβλεψη στην αγορά του νικητή του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία