Τρεις αγώνες με αυξημένες αποδόσεις στη Mybet

Και αυτή την εβδομάδα, τα μέλη της στοιχηματκής εταιρίας Mybet μπορούν να επιλέξουν έναν από τους προτεινόμενους ποδοσφαιρικούς αγώνες και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Πρόκειται για τους αγώνες που συμμετέχουν αυτή την εβδομάδα στην προσφορά "Κορυφαία Πρωταθλήματα - Κορυφαίες Αποδόσεις" της ιστοσελίδας του online στοιχήματος.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά επιτρέπει στα μέλη της ιστοσελίδας να στοιχηματίσουν με αυξημένες αποδόσεις, χάρη στο γεγονός ότι η Mybet διατηρεί μειωμένη γκανιότα από αυτούς. Αυτό σημαίνει ότι κάθε παίχτης που θα στοιχηματίσει στην αγορά του 1Χ2 και προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα λάβει αυξημένα κέρδη, βασιζόμενος σε αποδόσεις που αγγίζουν έως και το 104%, σε σύγκριση με το μέσο όρο της αγοράς στους εν λόγω αγώνες.

 

Οι τρεις αγώνες που συμμετέχουν αυτή την εβδομάδα στην προσφορά της Mybet, λοιπόν, διεξάγονται στις 7 και 8 Μαρτίου, στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division. Αναλυτικότερα, είναι οι εξής:

 

  • Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης (στις 7 Μαρτίου, με αποδόσεις στο 104%)
  • Σοσιεδάδ - Εσπανιόλ (στις 8 Μαρτίου, με αποδόσεις στο 104%)
  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαλένθια (στις 8 Μαρτίου, με αποδόσεις στο 104%)

 

Με λίγα λόγια, τα μέλη της Mybet μπορούν να επιλέξουν τους παραπάνω αγώνες και να στοιχηματίσουν πριν την έναρξή τους στην αγορά του 1Χ2. Στη συγκεκριμένη αγορά, οι αποδόσεις που έχουν ανακοινωθεί είναι αυξημένες και φέρνουν εξίσου αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Από τη στιγμή που θα κερδίσουν, μάλιστα, δεν είναι καν αναγκασμένοι να τζιράρουν τα επιπλέον κέρδη τους. Θα είναι, άλλωστε, διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή προς ανάληψη. Παράλληλα, βέβαια, η συγκεκριμένη προσφορά δε συνοδεύεται ούτε από ελάχιστα ποσά στοιχηματισμού ούτε από άλλους όρους και προϋποθέσεις.

 

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, τα μέλη της Mybet ,η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματκές εταιρίες στην Ελλάδα, έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, με μία, δύο ή τρεις προβλέψεις σε κάποια από τα κορυφαία ευρωπαϊκά ντέρμπι της εβδομάδας. Και, παράλληλα, δε χρειάζεται να ανησυχούν για όρους και προϋποθέσεις που ενδεχομένως μειώνουν την αξία της προσφοράς.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία