Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στη νόμιμη στοιχηματική εταιρία Goalbet

Και σήμερα, κάποιες διοργανώσεις ποδοσφαίρου φροντίζουν ώστε να προσφέρουν μεγάλες δόσεις θεάματος, μα και άφθονες στοιχηματικές ευκαιρίες στους θεατές και στους παίχτες του στοιχήματος. Διαφορετικές διοργανώσεις ανά την Ευρώπη εγγυώνται ότι οι παίχτες του στοιχήματος έχουν αρκετές επιλογές στη διάθεσή τους, προκειμένου να διεκδικήσουν λιγότερα ή περισσότερα κέρδη.

Τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Goalbet έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους σε δύο περιπτώσεις. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας, άλλωστε, ανακοίνωσαν πως διατηρούν 0% γκανιότα σε δύο σημερινούς αγώνες. Μέσω της προσφοράς, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία έχουν αυξηθεί – και την ίδια πορεία έχουν ακολουθήσει και τα πιθανά κέρδη των παιχτών.

 

0% γκανιότα σε δύο σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet διατηρεί 0% γκανιότα στον αγώνα της Β’ Εθνικής του σουηδικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Γκάις και Βάρναμο και στον αγώνα του ισπανικού Copa del Rey ανάμεσα σε Σαραγόσα και Λα Κορούνια. Η προσφορά αφορά αποκλειστικά στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 και θα πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη προσφορά ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα κάθε αγώνα.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στους δύο αγώνες

Η Goalbet ανακοίνωσε τη διπλή προσφορά της και προχώρησε στη μικρή αύξηση των επιλεγμένων αποδόσεων στους δύο αγώνες. Στον πρώτο, οι αποδόσεις έχουν πλέον διαμορφωθεί ως εξής: 2.04 για νίκη της Γκάις, 3.78 για ισοπαλία και 4.03 για νίκη της Βάρναμο. Και στον δεύτερο, οι αποδόσεις έχουν ως εξής: 2.61 για νίκη της Σαραγόσα, 3.33 για ισοπαλία και 3.13 για νίκη της Λα Κορούνια.

Όλες οι παραπάνω αποδόσεις υπόσχονται περισσότερα κέρδη από εκείνα που υπόσχονται οι αντίστοιχες της πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet.

Τέλος η Goalbet δεν είναι η μοναδική από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας που προσφέρουν τον αγώνα του Copa del Rey ανάμεσα σε Ρεάλ Σαραγόσα και Λα Κορούνια με 0% γκανιότα, τον ίδιο αγώνα επέλεξε να ανακοινώσει και η Novibet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία