Ολιμπίκ Ντόνετσκ – ΠΑΟΚ με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική εταιρεία Novibet

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά τη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League και αντιμετωπίζει απόψε την Ολιμπίκ Ντόνετσκ, σε έναν αγώνα που είναι διαθέσιμος για στοιχηματισμό στη Novibet. Η στοιχηματική εταιρεία, μάλιστα, συνδυάζει την σημερινή προσπάθεια του ΠΑΟΚ για πρόκριση με την πιο δημοφιλή προσφορά** της: αυτή της 0% γκανιότας*, η οποία επιτρέπει στα μέλη της να τοποθετήσουν στοιχήματα αυξημένης αξίας, χωρίς να ανησυχούν για περισσότερα ρίσκο.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία στοιχημάτων Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Ολιμπίκ Ντόνετσκ και ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία να έχουν αυξηθεί.

 

Περισσότερα κέρδη στην αγορά του 1Χ2

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η στοιχηματική εταιρεία Novibet απαρνείται την καθιερωμένη προμήθειά της από τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού προκριματικού αγώνα του Europa League, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις στα σημεία της αγορά του 1Χ2 στον σημερινό αγώνα έχουν ως εξής: 5.98 για νίκη της Ολιμπίκ Ντόνετσκ, 3.60 για ισοπαλία και 1.80 για νίκη του ΠΑΟΚ. Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο. Πρόκειται, μάλιστα, για κάποιες από τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς για τα συγκεκριμένα σημεία, καθώς οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα* και έχουν μειώσει τις δικές τους αντίστοιχες αποδόσεις.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Οι παίχτες δε χρειάζεται να εγγραφούν στην προσφορά** – το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στον αγώνα ανάμεσα σε Ολιμπίκ Ντόνετσκ και ΠΑΟΚ και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να σατοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα και όχψι κατά τη διάρκειά τους. Τέλος, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η σημερινή προσφορά** της εταιρείας στοιχηματισμού Novibet.

Να σας θυμίσουμε ότι η Novibet έχει ανακοινώσει και μια σειρά από ειδικά στοιχήματα που αφορά την πρόκριση των ελληνικών ομάδων στο Champions League και στο Europa League.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία