Στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στην Serie A μέσω της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet

Η στοιχηματική εταιρεία Goalbet προσφέρει σταθερά στα μέλη της την ευκαιρία να προσδίδουν ενισχυμένη αξία στα στοιχήματά τους, μέσω της προσφοράς της 0% γκανιότας. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει σε σχεδόν καθημερινή βάση σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου και δε θα μπορούσε να απουσιάζει ούτε σήμερα από το πρόγραμμα προσφορών της στοιχηματικής ιστοσελίδας.

Σήμερα, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας σε επιλεγμένα σημεία του αγώνα της ιταλικής Serie A ανάμεσα σε Κροτόνε και Νάπολι. Η προσφορά ισχύει στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα, όπου οι παίχτες θα δουν αυξημένες αποδόσεις.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της 0% γκανιότας;

Η συγκεκριμένη προσφορά πραγματοποιείται μέσω της εξάλειψης της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρεί ο bookmaker σε κάθε σημείο, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις. Με τη γκανιότα να βρίσκεται στο 0%, όμως, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του Κροτόνε-Νάπολι δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται πάνω από τον μέσο όρο που έχουν ανακοινώσει οι εταιρείες στοιημάτων του ανταγωνισμού.

Με άλλα λόγια, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Με τη γκανιότα να απουσιάζει, λοιπόν, η νόμιμη εταιρεία στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Serie A: 15.90 για νίκη της Κροτόνε, 6.89 για ισοπαλία και 1.26 για νίκη της Νάπολι.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Στην προσφορά συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Κροτόνε και Νάπολι, πριν την έναρξή του, στις 21:45. Για να εξασφαλίσουν τα κέρδη, βέβαια, οι παίχτες θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο, τα κέρδη θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους και θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που θα τους επιτρέψει να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία