Σεβίλλη-Λίβερπουλ με 0% γκανιότα στην εταιρεία στοιχήματος Goalbet

Στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα δεσπόζουν οι αγώνες ποδοσφαίρου που σημαίνουν την επιστροφή του Champions League και, όπως είναι φυσικό, οι περισσότεροι παίχτες του στοιχήματος θα προτιμήσουν τους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου για να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Όσοι, μάλιστα, διατηρούν λογαριασμό στην εταιρεία στοιχήματος Goalbet θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα λάβουν, χάρη στη σημερινή της προσφορά.

Η προσφορά δεν είναι άλλη από αυτή της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Σεβίλλη και Λίβερπουλ, αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2.

 

Τι υπόσχεται η προσφορά;

Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο. Κάθε απόδοση που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων έχει μειωθεί ελαφρώς, προκειμένου οι υπεύθυνοι να εξασφαλίσουν μια μικρή προμήθεια από τα στοιχήματα. Η προμήθεια αυτή ονομάζεται γκανιότα. Από τη στιγμή, όμως, που βρίσκεται στο 0% στον επιλεγμένο αγώνα και στην επιλεγμένη στοιχηματική αγορά, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2

Στο πλαίσιο της προφοράς της, λοιπόν, η στοιχηματική ιστοσελίδας Goalbet ανακοίνωσε τρεις αυξημένες αποδόσεις στα τρία αντίστοιχα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Σεβίλλη και Λίβερπουλ. Οι αποδόσεις έχουν ως εξής: 2.93 για νίκη της Σεβίλλης, 3.65 για ισοπαλία και 2.54 για νίκη της Λίβερπουλ.

Σε σύγκριση με τις αντίστοιχες αποδόσεις του ανταγωνισμού, τέλος, αυτές της Goalbet είναι υψηλότερες, χάρη στην προσφορά.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε ένα από τα σημεία του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Σεβίλλη και Λίβερπουλ, πριν την έναρξή του στις 21:45. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα λάβουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματων Goalbet επιλέγει καθημερινά αγώνες για να τους προσφέρει με 0% γκανιότα στα μέλη της. Το ίδιο έκανε και εχτές με τον αγώνα Μπράιτον-Στόουκ της Premier League.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία