Μειώνει το ρίσκο των παρολί στο ποδόσφαιρο η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Μία ακόμη προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet (εκτός της 0% στον αγώνα Γουλβς και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) υπόσχεται σήμερα να μειώσει το ρίσκο σε επιλεγμένα παρολί που θα τοποθετηθούν σε αγώνες ποδοσφαίρου. Η σημερινή προσφορά συνδυάζει τα παρολί, τους αγώνες του ιταλικού και ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και την ασφάλεια από το 0-0 και υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν υπό προϋποθέσεις.

Χάρη στη σημερινή προσφορά που ανακοίνωσε η Goalbet, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν παρολί μειωμένου ρίσκο σε επιλεγμένες διοργανώσεις και, στην περίπτωση που χάσουν, επειδή ένας από τους αγώνες έληξε 0-0, θα δικαιούνται μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στη σημερινή προσφορά

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet θα πρέπει πρώτα να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους. Για να το πετύχουν αυτό, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον τριών σημείων, επιλέγοντας αγώνες του ισπανικού ή του ιταλικού πρωταθλήματος. Τα παρολί αυτά θα πρέπει να αφορούν αποκλειστικά σε σημεία της αγοράς του 1Χ2 και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του κάθε αγώνα. Έπειτα, οι παίχτες θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών το ID του δελτίου τους.

Για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν την αποζημίωση για τα χαμένα τους στοιχήματα, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να έχουν συμπεριλάβει έναν τουλάχιστον αγώνα που να λήξει τελικά με λευκή ισοπαλία και σκορ 0-0.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Οι παίχτες που θα έχουν καλύψει στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς και θα χάσουν τα στοιχήματά τους, εξαιτίας ενός (ή περισσότερων) αγώνα που θα λήξει με 0-0 θα δικαιούνται μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα. Η αποζημίωση θα ισούται με το χαμένο ποσό, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα έχει τη μορφή πριμ. Με άλλα λόγια, θα μπορεί να απελευθερωθεί και προς ανάληψη, αρκεί να καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Να μην ξεχνάμε πως η Goalbet είναι μία από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει πως όλοι οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω αυτής.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία