Δύο προσφορές της Sportingbet για το Ρεάλ Μ. - Σάλκε

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται απόψε τη Σάλκε, στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Champions League, αποζητώντας την 11η συνεχόμενη νίκη της στη διοργάνωση, και τα μέλη της Sportingbet έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στον αγώνα, είτε διεκδικώντας αυξημένα κέρδη είτε μειώνοντας το ρίσκο, χάρη στις δύο προσφορές που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα του στοιχήματος.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet ανακοίνωσε δύο προσφορές για τον αποψινό αγώνα του Champions League. Η πρώτη αφορά σε ένα μπόνους  5%, το οποίο θα προστεθεί στα κέρδη όσων προβλέψουν σωστά, και η δεύτερη σε επιστροφή χρημάτων, έως και 100 ευρώ, την οποία θα διεκδικήσουν όσοι προβλέψουν λανθασμένα σε επιλεγμένες αγορές.

 

Αναλυτικότερα, το στοιχηματικό μπόνους  θα δικαιούνται όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα. Προκειμένου να είναι σε θέση να συμμετέχουν στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να καταθέσουν το στοίχημά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Το στοίχημα αυτό, μάλιστα, δεν είναι απαραίτητο να είναι μονό - οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν και παρολί, αρκεί οι αγώνες που έχουν συμπεριλάβει να διευθετούνται σήμερα.

 

Από την άλλη, η επιστροφή χρημάτων προορίζεται για όσους στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές (και πάλι πριν την έναρξη του αγώνα) και χάσουν. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι οι εξής: ακριβές σκορ, σκόρερ, scorecast (ακριβές σκορ και πρώτος σκόρερ) και ειδικά στοιχήματα. Παράλληλα, όμως, προκειμένου να προχωρήσει η Sportingbet στην επιστροφή, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριό της, το οποίο θέλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του αγώνα.

 

Όσοι κερδίσουν τα χρήματα του bonus ή της επιστροφής, τέλος, θα πρέπει να κάνουν υπομονή μία εργάσιμη ημέρα, έως ότου αυτά καταλήξουν στους λογαριασμούς τους. Τα χρήματα αυτά, μάλιστα, δε θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή προς ανάληψη. Προκειμένου να είναι σε θέση να τα μεταφέρουν από τους λογαριασμούς τους, θα πρέπει να τζιράρουν την αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Χάρη στις δύο προσφορές της Sportingbet,η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας , οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν είτε να αυξήσουν τα κέρδη τους από το Ρεάλ Μαδρίτης - Σάλκε είτε να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία