Στοιχήματα μειωμένου ρίσκου στο Λεγκανές-Ρεάλ προσφέρει η Goalbet

Ένας από τους αγώνες ποδοσφαίρου που ξεχωρίζουν σήμερα στο στοιχηματικό πρόγραμμα της Goalbet είναι αυτός ανάμεσα σε Λεγκανές και Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division. Ο συγκεκριμένος αγώνας συνοδεύεται, όχι μόνο από έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, αλλά και από μία προσφορά που μπορεί να μειώσει το ρίσκο που έχουν να αντιμετωπίσουν οι παίχτες.

Συγκεκριμένα, η Goalbet, η οποία ανήκει μάλιστα στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο, μέσω μιας προσφοράς αποζημίωσης. Με άλλα λόγια, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν υπό προϋποθέσεις θα μπορέσουν έπειτα να διεκδικήσουν μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Goalbet;

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στοίχημα στο pre-game, που να περιλαμβάνει απαραίτητα τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Λεγκανές και Ρεάλ Μαδρίτης. Επιπλέον, οι προβλέψεις τους θα πρέπει να αφορούν αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2.

Το δεύτερο βήμα για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά είναι να ενημερώσουν την Goalbet για το στοίχημά τους, στέλνοντας το ID του δελτίου τους. Και, τέλος, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να περιμένουν να διευθετηθεί το δελτίο τους.

 

Η βασική προϋπόθεση και η αποζημίωση για τα χαμένα

Η βασικότερη προϋπόθεση για να αποζημιώσει η Goalbet τα χαμένα στοιχήματα είναι να επαληθευθεί ένα συγκεκριμένο σενάριο στο Λεγκανές-Ρεάλ. Το σενάριο αυτό θέλει να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα ή ο Γκουίντο Καρίγιο ή ο Καρίμ Μπενζεμά. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, η Goalbet θα αποζημιώσει τα χαμένα στοιχήματα που θα πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Η αποζημίωση θα ισούται με το 100% του χαμένου ποσού, έως ένα προκαθορισμένο όριο, ενώ θα έχει τη μορφή πριμ. Η τελευταία αυτή λεπτομέρεια σημαίνει ότι απαιτείται τζιράρισμα της αξίας των χρημάτων, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

Τέλος για σήμερα η Goalbet έχει επιλέξει τον αγώνα της Premier League Γουόρτφορντ-Άρσεναλ με 0% γκανιότα για τα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία