Δύο ποδοσφαιρικές προσφορές από την Sportingbet

Η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Sportingbet παρακολουθεί στενά το πρόγραμμα των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων στο ποδόσφαιρο και δεν παραλείπει να καλύψει κάθε σημαντικό ή μη αγώνα και να προσφέρει δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού σε καθέναν από αυτούς. Παράλληλα, βέβαια, δεν παραλείπει να ξεχωρίσει κάποιους και να τους εντάξει στο πρόγραμμα προσφορών της, υποσχόμενη είτε αυξημένα κέρδη είτε μειωμένο ρίσκο σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτούς.

 

Η σημερινή ημέρα, λοιπόν, δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Η Sportingbet έχει ήδη επιλέξει δύο κορυφαίους αγώνες και υπόσχεται αυξημένα κέρδη ή μειωμένο ρίσκο σε όσους τους επιλέξουν. Αναλυτικότερα, η Sportingbet ανακοίνωσε δύο προσφορές: ένα μπόνους και μια επιστροφή χαμένων χρημάτων.

 

Το bonus θα προσθέσουν στα κέρδη τους όσοι στοιχηματίσουν με επιτυχία στον αγώνα ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ. Αναλυτικότερα, η Sportingbet θα προσθέσει ένα μπόνους 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετήσουν τα μέλη της σε οποιαδήποτε από τις αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα. Στην προσφορά συμμετέχουν και τα παρολί, αρκεί να αποτελούνται μόνον από στοιχήματα σε αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Αντίστοιχα, επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων θα δικαιούνται όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Σαμπντόρια και Μίλαν. Η προσφορά ισχύει έως την έναρξη του αγώνα και θα ενεργοποιηθεί μόνον αν επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Μπάκα να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση, θα εξασφαλίσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ, όσοι στοιχηματίσουν στις εξής αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες από την  προσφορά θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα και δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφότου τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Η Sportingbet είναι από τις γνωστές αλλά και αξιόπιστες εταιρίες στοιχημάτων, λειτουργεί σε 200 χώρες και καλύπτει αθλήματα και πρωταθλήματα από όλο τον κόσμο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία