Δύο προσφορές της Sportingbet στο Λάτσιο-Νάπολι

Η Λάτσιο υποδέχεται απόψε τη Νάπολι, στον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia, και τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Sportingbet έχουν στη διάθεσή τους όχι μόνο ένα πλήθος επιλογών στοιχηματισμού, αλλά και δύο προσφορές. Πρόκειται για ένα μπόνους που δικαιούνται όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα και κερδίσουν και μια επιστροφή χρημάτων για όσους χάσουν.

 

Αναλυτικότερα, η πρώτη προσφορά της Sportingbet για το Λάτσιο-Νάπολι αφορά σε ένα bonus, το οποίο θα αυξήσει τα κέρδη των νικητών κατά 5%. Το μπόνους αυτό δικαιούνται όλοι όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα. Οι αγορές που συμμετέχουν είναι αυτές που κλείνουν πριν το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, ενώ οι παίχτες μπορούν να σχηματίσουν και παρολί, προσθέτοντας κι άλλες επιλογές. Οι επιλογές αυτές, όμως, θα πρέπει να αφορούν σε αγώνες που διευθετούνται σήμερα, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Η δεύτερη προσφορά αφορά σε επιστροφή χαμένων χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Την επιστροφή δικαιούνται όσοι προβλέψουν λάθος σε συγκεκριμένες αγορές. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι αυτές του ακριβούς σκορ, του scorecast, του σκόρερ και των ειδικών στοιχημάτων, ενώ είναι απαραίτητο να επαληθευθεί και το σενάριο της Sportingbet, το οποίο θέλει να σημειώνονται τουλάχιστον πέντε γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αν επαληθευθεί το συγκεκριμένο σενάριο, οι παίχτες που έχασαν τα χρήματά τους στις παραπάνω αγορές θα λάβουν πίσω τα χρήματά τους.

 

Τα χρήματα αυτά, όπως και τα αντίστοιχα του στοιχηματικού μπόνους, τέλος, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Ωστόσο, δε θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή προς ανάληψη. Για να μπορέσουν οι παίχτες να τα μεταφέρουν από τον λογαριασμό τους, θα πρέπει να προχωρήσουν πρώτα σε τζιράρισμα της αξίας τους επί πέντε φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που διαθέτουν απόδοση 1.50 και άνω.

 

Είτε, λοιπόν, διεκδικήσουν το μπόνους που θα αυξήσει τα κέρδη τους είτε την επιστροφή που θα μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού, τα μέλη της Sportingbet ,η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν απόψε στοιχήματα αυξημένης αξίας στο Λάτσιο-Νάπολι.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία