Επιστροφή χρημάτων στα εικονικά αθλήματα της Netbet

H εταιρία στοιχήματος Νetbet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά, η οποία αφορά στα μέλη της που θα στοιχηματίσουν για πρώτη φορά στα εικονικά αθλήματα που προσφέρει και χάσουν. Η ιστοσελίδα του online στοιχήματος επιτρέπει στα μέλη της να στοιχηματίσουν, όχι μόνο σε πραγματικούς αγώνες, σε δεκάδες διοργανώσεις από όλον τον κόσμο, αλλά και σε εικονικούς, στο ποδόσφαιρο, στις ιπποδρομίες και στις κυνοδρομίες. Οι παίχτες που θα προτιμήσουν τα εικονικά αθλήματα, μάλιστα, έχουν και μια νέα επιλογή κάθε τρία λεπτά.

 

Τα μέλη της Netbet, λοιπόν, που δεν έχουν ακόμη δοκιμάσει το νέο αυτό παιχνίδι, έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν με μειωμένο ή και καθόλου ρίσκο, χάρη στην προσφορά που ανακοινώθηκε. Αυτή χαρίζει στους παίχτες τη δυνατότητα να διεκδικήσουν πίσω τα χαμένα χρήματα της πρώτης τους λανθασμένης πρόβλεψης σε έναν εικονικό αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, κάθε παίχτης που δοκιμάζει τις ικανότητές του στο στοίχημα στα εικονικά αθλήματα, μπορεί να λάβει επιστροφή έως και 5 ευρώ, στο πρώτο του χαμένο στοίχημα. Προκειμένου να δικαιούται, όμως, την επιστροφή, θα πρέπει να τοποθετήσει ένα μονό στοίχημα σε σημείο με απόδοση τουλάχιστον 1.40. Εφόσον, λοιπόν, χάσουν, θα δουν τα χρήματά τους, έως και το ποσό των 5 ευρώ, να επιστρέφουν στο λογαριασμό τους, αφού στείλουν πρώτα ένα e-mail στους υπεύθυνους (στο support@netbet.com), με τίτλο "Εικονικά Σπορ" και τον αριθμό ID του στοιχήματός τους.

 

Τα χρήματα αυτά, όμως, θα έχουν τη μορφή μπόνους, γεγονός που σημαίνει ότι ισχύουν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Netbet. Αυτές απαιτούν το τζιράρισμα των χρημάτων σε στοιχήματα απόδοσης τουλάχιστον 1.60, μονά ή παρολί. Μόλις καλύψουν και αυτή την προϋπόθεση, θα είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανάληψη του bonus.

 

Με λίγα λόγια, η Netbet δίνει μια μοναδική ευκαιρία στα μέλη της να γνωρίσουν τον στοιχηματισμό σε εικονικά αθλήματα με μειωμένο ή καθόλου ρίσκο. Εξάλλου, ακόμη και στην περίπτωση που δοκιμάσουν για πρώτη φορά τις ικανότητές τους και χάσουν, θα δουν τα χρήματα να επιστρέφουν στο λογαριασμό τους, χάρη στην προσφορά της Netbet.

Μια πού καλή προσφορά της Netbet,η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Netbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Netbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία