Μειωμένο ρίσκο στο 0-0 υπόσχεται η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Και σήμερα, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδα Goalbet έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε αρκετούς αγώνες ποδοσφαίρου, με αυτούς του ισπανικού πρωταθλήματος να ξεχωρίζουν, χάρη σε μια νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Η νέα αυτή προσφορά επιτρέπει στους παίχτες να τοποθετήσουν επιλεγμένα παρολί μειωμένου ρίσκου και να διεκδικήσουν αποζημίωση, στην περίπτωση που χάσουν και ένας από τους αγώνες λήξει με λευκή ισοπαλία.

Η εν λόγω προσφορά ισχύει μόνο σήμερα και αφορά αποκλειστικά στους αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος. Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να χάσουν υπό προϋποθέσεις.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα παρολί στοιχήματα. Αναλυτικότερα, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν αγώνες μόνο από το ισπανικό πρωτάθλημα και να τοποθετήσουν ένα παρολί στο pre-game, με τρεις τουλάχιστον αγώνες. Το παρολί θα πρέπει επίσης να αποτελείται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2 (μόνη εξαίρεση αποτελούν όσοι αγώνες προσφέρονται με 0% γκανιότα).

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, μόλις ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που δικαιούνται την αποζημίωση

Από τα παραπάνω παρολί θα δικαιούνται την αποζημίωση όσα χάσουν και περιέχουν τουλάχιστον έναν αγώνα που θα λήξει με σκορ 0-0. Αυτά τα παρολί θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση με ύψος ίσο με το 100% της αξίας τους, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Επιπλέον, η αποζημίωση θα έχει τη μορφή πριμ και θα είναι διαθέσιμη για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Για να απελευθερωθούν τα χρήματα για ανάληψη, όμως, απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Goalbet.

Τέλος να συμπληρώσουμε πως η Goalbet επέλεξε για σήμερα τον αγώνα Μονακό-Νις της γαλλικής Ligue 1 για την προσφορά της 0% γκανιότας. Μην ξεχνάτε πως μέσω της Goalbet μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία