Δύο προσφορές της Sportingbet για το Ντιναμό Μινσκ - ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00 τη Ντιναμό Μινσκ, στο πλαίσιο του Europa League και μόνος του στόχος είναι η νίκη, προκειμένου να συνεχίσει στη διοργάνωση. Τον ίδιο στόχο, βέβαια, έχουν και οι παίχτες του online στοιχήματος, καθώς η νίκη στα στοιχήματά τους είναι ο μόνος τρόπος να εξασφαλίσουν κέρδη. Ωστόσο, χάρη στις προσφορές που έχει ανακοινώσει η εταιρία στοιχήματος Sportingbet, ακόμη και ένα χαμένο στοίχημα μπορεί να αποδειχθεί… αναίμακτο. Ένα νικητήριο, από την άλλη, μπορεί να τους αποφέρει αυξημένα κέρδη.

 

Η πρώτη προσφορά της Sportingbet, λοιπόν, για το Ντιναμό Μινσκ - ΠΑΟΚ αφορά στους παίχτες που θα προβλέψουν λάθος σε συγκεκριμένες αγορές. Πρόκειται για όσους στοιχηματίσουν στο ακριβές σκορ, στον σκόρερ, στο scorecast (ακριβές σκορ και πρώτος σκόρερ) και στα ειδικά στοιχήματα. Οι παίχτες αυτοί, εφόσον χάσουν, μπορούν να διεκδικήσουν πίσω τα χρήματα που στοιχημάτισαν, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Προκειμένου να λάβουν πίσω αυτά τα χρήματα, όμως, θα πρέπει να σκοράρει ο Αθανασιάδης του ΠΑΟΚ απέναντι στη Μινσκ.

 

Όσοι προβλέψουν σωστά στα αποψινά τους στοιχήματα, από την άλλη, μπορούν να αυξήσουν τα κέρδη που θα εισπράξουν, διεκδικώντας ένα μπόνους 5%. Πρόκειται για το bonus που θα προσθέσει η Sportingbet στα κέρδη όσων τοποθετήσουν ένα στοίχημα, στο οποίο θα περιλαμβάνεται μία αγορά πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι παίχτες μπορούν σε αυτή την περίπτωση να επιλέξουν οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες αγορές, αλλά και να σχηματίσουν παρολί, συνδυάζοντας τις παραπάνω επιλογές με άλλες. Στην περίπτωση, όμως, που συμπεριλάβουν και άλλους αγώνες, θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι στην προσφορά μπορούν να συμμετάσχουν μόνο όσοι αγώνες διευθετούνται σήμερα, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, τέλος, τα χρήματα θα πιστωθούν στο λογαριασμό τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα, με τη μορφή μπόνους. Και, προκειμένου να είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανάληψή τους, θα πρέπει να τζιράρουν την αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Όσοι στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Μινσκ μπορούν να εκμεταλλευτούν τις παραπάνω προσφορές και να δώσουν μεγαλύτερη αξία στο παιχνίδι τους, μειώνοντας το ρίσκο ή αυξάνοντας τα πιθανά κέρδη και αυτό χάρη στην Sportingbet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία