Δύο προσφορές… Κυπέλλου στην Sportingbet

Η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Sportingbet στρέφει απόψε το βλέμμα της σε δύο αγώνες Κυπέλλου που διεξάγονται σε δύο διαφορετικές γωνίες της Ευρώπης. Αρχικά, στην Ελλάδα, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 19:30, ενώ λίγες ώρες αργότερα, στις 22:05, η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει τη Λυών, για το γαλλικό Κύπελλο. Και οι δύο αγώνες, μάλιστα, υποδέχονται κάτι περισσότερο από θέαμα και ευκαιρίες στοιχηματισμού. Υπόσχονται την ευκαιρία στα μέλη της Sportingbet να αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων τους, εκμεταλλευόμενα δύο διαφορετικές προσφορές.

 

Η πρώτη από αυτές τις προσφορές αφορά στον αγώνα του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για μια επιστροφή χαμένων χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Προκειμένου να προχωρήσει, βέβαια, στην επιστροφή, η Sportingbet απαιτεί να επαληθευθεί τα σενάριο που θέλει τον Μπεργκ του Παναθηναϊκού να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του αγώνα. Και, αφού επαληθευθεί το σενάριο αυτό, όσοι παίχτες έχουν στοιχηματίσει σε επιλεγμένες αγορές και χάσουν θα λάβουν πίσω τα χρήματά τους. Οι στοιχηματικές αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι αυτές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου και του λεπτού πρώτου γκολ, οι οποίες λήγουν πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Η δεύτερη προσφορά, από την άλλη, αφορά στον αγώνα του γαλλικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Λυών. Σε αυτόν τον αγώνα, οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν ένα μπόνους 5% στα κέρδη τους. Για να εξασφαλίσουν το bonus, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα. Τα στοιχήματα αυτά, όμως, θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Τέλος, κάθε παίχτης μπορεί να τοποθετήσει και παρολί, αρκεί να περιλαμβάνει αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

Τα ποσά που θα προκύψουν από τις σημερινές προσφορές της Sportingbet θα έχουν τη μορφή μπόνους και θα απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Και η χτεσινή ήταν βραδιά Κυπέλλων για την Sportingbet καθώς ανακοίνωσε προσφορές για το Κύπελλο DFB και το FA Cup.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και εξυπηρετεί πελάτες σε 200 χώρες και σε 23 διαφορετικές γλώσσσες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία