Μειώνει το ρίσκο στην premier League Λευκορωσίας η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Οι αγώνες της Premier League Λευκορωσίας επιστρέφουν και τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα στις αναμετρήσεις των κορυφαίων ομάδων της διοργάνωσης. Όσοι, μάλιστα, ακολουθήσουν τη δεύτερη οδό και τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χάρη σε μια νέα προσφορά.

Αναλυτικότερα, η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, υπόσχεται να αποζημιώσει όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες που διεξάγονται από τις 10 έως τις 13 Απριλίου και να αποζημιώσει τα παρολί που θα χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Goalbet;

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά μπορούν να ξεκινήσουν να τοποθετούν από σήμερα τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες της Premier League Λευκορωσίας και να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο. Άλλωστε, αν χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση.

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν, όμως, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να πρόκειται για παρολί που να περιλαμβάνουν τουλάχιστον 3 αγώνες από την Premier League Λευκορωσίας και να έχουν τοποθετηθεί στο pre-game των αγώνων. Επιπλέον, κάθε σημείο θα πρέπει να αφορά στο 1Χ2 των αγώνων.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, τέλος, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, στέλνοντας το ID του δελτίου τους στην Goalbet.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται αποζημίωση

Τα παρολί που θα καλύπτουν τις παραπάνω προϋποθέσεις και θα χάσουν εξαιτίας μίας λανθασμένης πρόβλεψης θα δικαιούνται μια αποζημίωση, η οποία θα έχει ίδια αξία με του στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τα χρήματα της επιστροφής, τέλος, θα έχουν τη μορφή πριμ, γεγονός που σημαίνει ότι θα χρειάζεται να καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet, προκειμένου να απελευθερωθούν για ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία