Προσφορά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ από τη Sportingbet

Το σημερινό πρόγραμμα προσφορών της εταιρίας στοιχήματος Sportingbet δίνει την ευκαιρία στους παίχτες να αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν, είτε προτιμούν το ποδόσφαιρο είτε το μπάσκετ. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας, άλλωστε, ανακοίνωσαν δύο προσφορές για αντίστοιχους επιλεγμένους αγώνες του σημερινού προγράμματος, καλύπτοντας και όσους θα βλέπουν απόψε τη μπάλα να αναπηδά στο γρασίδι και όσους θα τη βλέπουν να αναπηδά στο παρκέ.

 

Οι δύο αγώνες που αποτελούν σήμερα το αντικείμενο των προσφορών της Sportingbet είναι αυτός του μπάσκετ ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της Euroleague, και αυτός του ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Κολωνία και Χέρτα, στο πλαίσιο της Bundesliga.

 

Αναλυτικότερα, όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα στο Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός θα προσθέσουν ένα μπόνους 5% στα κέρδη τους. Για να δικαιούνται το bonus, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, σε οποιαδήποτε αγορά επιθυμούν. Επίσης, μπορούν να τοποθετήσουν και παρολί στοιχήματα, αρκεί να συμπεριλάβουν αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Από την άλλη, όσοι στοιχηματίσουν στο Κολωνία-Χέρτα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Για να πραγματοποιηθεί, βέβαια, η επιστροφή, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει να σημειώνονται τουλάχιστον τέσσερα γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εφόσον επαληθευθεί, επιστροφή θα δικαιούνται όσοι έχασαν στα στοιχήματα που τοποθέτησαν πριν την έναρξη του αγώνα, στις εξής αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Όσοι εξασφαλίσουν το στοιχηματικό μπόνους ή την επιστροφή, θα δουν τα χρήματα που δικαιούνται να μεταφέρονται στους λογαριασμούς τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Τα χρήματα αυτά θα έχουν τη μορφή μπόνους και δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, προτού τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές σε στοιχήματα της Sportingbet με απόδοση 1.50 και άνω.

Χτες η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού αντιμετώπισε την Άντερλεχτ και η Sportingbet ανακοίνωσε τον αγώνα με 5% μπόνους στα κέρδη.

Η Sportingbet βρίσκεται ανάμεσα στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και εκτός από στοίχημα προσφέρει και μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών στα μέλη της καθώς διαθέτει σπουδαίο καζίνο.δίκτυο πόκερ αλλά και ξεχωριστή ενότητα με πολλά κλασσικά παιχνίδια.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία