Μάλμε-Ολυμπιακός: Επιστροφή χρημάτων στην Sportingbet

Η εταιρία στοιχήματος Sportingbet προσφέρει ένα πλήθος στοιχηματικών αγορών στον αποψινό αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Μάλμε και Ολυμπιακό και οι παίχτες που επιθυμούν να δοκιμάσουν τις ικανότητες και την τύχη τους σε αυτόν έχουν πολλές ευκαιρίες να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Ωστόσο, δεν πρόκειται να κερδίσουν όλοι οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα - άλλωστε, το στοίχημα είναι πάντοτε απρόβλεπτο και δε μπορούν όλοι να εισπράξουν κέρδη. Ακόμη κι αυτοί που στοιχηματίσουν μέσω της Sportingbet και χάσουν, όμως, έχουν μια δεύτερη ευκαιρία.

 

Η ευκαιρία αυτή οφείλεται στην προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι για το Μάλμε-Ολυμπιακός. Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένες αγορές και χάσουν δικαιούνται επιστροφή του συνόλου των χρημάτων που ξόδεψαν στο στοίχημά τους, αρκεί ο Ολυμπιακός να κερδίσει τη Μάλμε, δίχως να δεχτεί γκολ.

 

Οι προσφορές που συμμετέχουν στην αποψινή προσφορά επιστροφής χρημάτων είναι αυτές του ακριβούς σκορ, του σκόρερ, του scorecast (ακριβές σκορ και πρώτος σκόρερ) και των ειδικών στοιχημάτων που έχει ανακοινώσει η Sportingbet. Επιπλέον, δε συμμετέχουν οι αντίστοιχες αγορές του live στοιχήματος και οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Όσον αφορά στο ποσό της επιστροφής, αυτό θα είναι ίσο με τα χρήματα που στοιχημάτισαν και έχασαν οι παίχτες. Ωστόσο, δε μπορεί να ξεπεράσει τα 100 ευρώ. Τα χρήματα αυτά θα πιστωθούν στον λογαριασμό αυτών που πληρούν τις προϋποθέσεις της προσφοράς (και στην περίπτωση, βέβαια, που ο Ολυμπιακός κερδίσει χωρίς να δεχτεί γκολ) αύριο μέχρι τις 20:00. Θα λογίζονται, μάλιστα, ως μπόνους, γεγονός που σημαίνει πως οι παίχτες δε θα μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους. Προκειμένου να γίνουν διαθέσιμα για ανάληψη, θα πρέπει πρώτα να τζιραριστούν πέντε φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που διαθέτουν απόδοση 1.50 και άνω.

 

Ακόμη και στην περίπτωση που κάποια μέλη της Sportingbet στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένες αγορές του Μάλμε-Ολυμπιακός και χάσουν, θα έχουν την ευκαιρία να ρεφάρουν, χάρη στην προσφορά επιστροφής χρημάτων που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Η Sportingbet είναι από τις πιο γνωστές και αξιόπιστες εταιρίες στοιχημάτων και αυτό γιατί προσφέρεται σε 23 ξένες γλώσσες με τεράστια γκάμα αθλημάτων,στοιχημάτων και παιχνιδιών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία