Ασφάλεια κατά ανατροπών στις καθυστερήσεις προσφέρει η εταιρία στοιχήματος Interwetten

Η εταιρία στοιχήματος Interwetten ανακοίνωσε μία ακόμη νέα προσφορά για το Μουντιάλ, φροντίζοντας αυτή τη φορά για όσους παίχτες στοιχηματίζουν στο τελικό αποτέλεσμα, φτάνουν στην πηγή, αλλά δεν πίνουν νερό, εξαιτίας μιας ανατροπής στις καθυστερήσεις. Η νέα αυτή προσφορά προσφέρει ασφάλεια κατά τέτοιων ενδεχόμενων, υποσχόμενη να αποζημιώσει τους παίχτες για τα χαμένα τους χρήματα.

Η νέα προσφορά, μάλιστα, ισχύει αποκλειστικά για τους αγώνες του Μουντιάλ και για επιλεγμένα στοιχήματα, καθώς και για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Interwetten

Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Interwetten, δικαίωμα στη νέα προσφορά έχουν όλα τα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Μουντιάλ. Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να είναι μονά και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ θα πρέπει και να αφορούν αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2.

Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν, επειδή σημειώθηκε κάποιο γκολ στις καθυστερήσεις (και όχι στην κανονική διάρκεια) του αγώνα, οι παίχτες θα δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς, αφού πρώτα στείλουν ένα e-mail στο win@interwetten.gr.

 

Η αποζημίωση της Interwetten

Η αποζημίωση που θα εισπράξουν οι δικαιούχοι θα έχει τη μορφή πριμ και την ίδια αξία με του χαμένου στοιχήματος. Και, χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο πριμ, οι παίχτες θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού, προκειμένου να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη και να ρεφάρουν, χωρίς να χρησιμοποιήσουν και πάλι χρήματα από τον λογαριασμό.

Χάρη στη νέα προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Interwetten, λοιπόν, ακόμη και μια ανατροπή στις καθυστερήσεις των αγώνων του Μουντιάλ θα είναι ανώδυνη, αφού οι παίχτες που θα χάσουν, εξαιτίας κάποιου γκολ στις καθυστερήσεις, θα αποζημιωθούν.

Την ασφάλεια κατά των ανατροπών μπορούν να την επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος και του Μουντιάλ καθώς η Interwetten ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία