Δωρεάν live στοίχημα στην Premier League από τη Betrebels

Η επιστροφή των αγώνων της αγγλικής Premier League αυτό το Σαββατοκύριακο συνοδεύεται και από την επιστροφή αρκετών προσφορών από τις στοιχηματικές εταιρίες που βασίζονται στα κορυφαία εθνικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Μια τέτοια προσφορά είναι και αυτή της Betrebels που είχε αρκετές ημέρες να εμφανιστεί στην ιστοσελίδα.

 

Πρόκειται για την προσφορά της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Betrebels που υπόσχεται ένα δωρεάν live στοίχημα στα πιστά της μέλη. Η συγκεκριμένη προσφορά επέστρεψε και υπόσχεται ένα δωρεάν live στοίχημα, αξίας έως και 30 ευρώ, σε όσους στοιχηματίσουν στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ.

 

Τη συγκεκριμένη προσφορά μπορούν να εκμεταλλευτούν μόνον τα πιστά μέλη της Betrebels – όσοι, δηλαδή, έχουν τοποθετήσει τουλάχιστον τρία στοιχήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, συνολικής αξίας 100 ευρώ και άνω. Οι παίχτες αυτοί δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν αρχικά ένα στοίχημα πριν την έναρξη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ, επιλέγοντας οποιαδήποτε αγορά επιθυμούν.

 

Έπειτα, μόλις ξεκινήσει ο αγώνας, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα επιπλέον στοίχημα, στην πλατφόρμα του live στοιχήματος. Και αυτό μπορεί να αφορά σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές του αγώνα, εκτός αυτής που επέλεξαν για το πρώτο στοίχημά τους.

 

Αν, λοιπόν, το δεύτερο στοίχημα που τοποθέτησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα χάσει, θα δικαιούνται επιστροφή χρημάτων (γεγονός που καθιστά το live στοίχημα δωρεάν). Το ποσό της επιστροφής, μάλιστα, δε θα είναι ίσο με την αξία του live στοιχήματος, αλλά με το 50% της αξίας του πρώτου στοιχήματος που τοποθέτησαν πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Για να λάβουν την επιστροφή, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να περιμένουν να διευθετηθεί ο αγώνας και έπειτα να στείλουν ένα e-mail στο cs@betrebels.com, με θέμα “Match of the week – in-play offer”, και να αναφέρουν τις λεπτομέρειες του στοιχήματός τους. Με τον τρόπο αυτό, θα λάβουν την επιστροφή που δικαιούνται, εντός των επόμενων 24 ωρών.

O προηγούμενος αγώνας που πρόσφερε η Betrebels στο “Match of the week – in-play offer” ήταν ο αγώνας ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τότεναμ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betrebels και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betrebels ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία