Μειωμένο ρίσκο στο 0-0 από την στοιχηματική εταιρία Goalbet

To επόμενο τριήμερο, οι επιλογές στοιχηματισμού που έχουν στη διάθεσή τους τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet είναι άφθονες, χάρη και στη διεξαγωγή πέντε κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων – την αγγλική Premier League, την ισπανική Primera Division, τη γερμανική Bundesliga, τη γαλλική Ligue 1 και την ιταλική Serie A. Κάθε παίχτης, μάλιστα, θα μπορεί, αν θέλει, να συνδυάσει τις προβλέψεις στους αγώνες των παραπάνω πρωταθλημάτων σε ένα παρολί στοίχημα και να διεκδικήσει κέρδη με μειωμένο ρίσκο, χάρη στη νέα προσφορά της Goalbet.

Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού των κατάλληλων παρολί και να τα εξασφαλίσει, σε περίπτωση που κάποιο από τα στοιχήματα χάσει. Βασική προϋπόθεση της προσφοράς, όμως, είναι να λήξει κάποιος από τους αγώνες με σκορ 0-0.

 

Αποζημίωση στα χαμένα του 0-0

Αναλυτικότερα, η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, υπόσχεται το εξής: αν κάποιος παίχτης τοποθετήσει ένα κατάλληλο παρολί και χάσει, θα δικαιούται αποζημίωση για τα χαμένα του χρήματα, υπό την προϋπόθεση ότι ένας από τους αγώνες της επιλογής του λήξει με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση, θα δικαιούται ένα πριμ αξίας ίσης με των χαμένων του χρημάτων, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά, τα μέλη της Goalbet θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Τα παρολί θα πρέπει να αποτελούνται από τρία τουλάχιστον σημεία, που να αφορούν στην αγορά του 1Χ2 των πέντε παραπάνω πρωταθλημάτων. Κάθε σημείο, τέλος, θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση 1.50 και άνω.

Εφόσον κάποιος παίχτης τοποθετήσει ένα τέτοιο παρολί στοίχημα, ενημερώσει το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και χάσει, θα δικαιούται την αποζημίωση της προσφοράς, εφόσον τουλάχιστον ένας αγώνας λήξει με σκορ 0-0. Τα χαμένα χρήματα θα επιστρέψουν στον λογαριασμό του και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία τζιραρίσματος.

Και για σήμερα η Goalbet, τέλος, έχει ανακοινώσει και δύο αγώνα με 0% γκανιότα για τα μέλη της αυτόν ανάμεσα σε Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε και της Στουτγκάρδης με την Άιντραχτ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία