Μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού στα σημερινά παρολί η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και ανακοίνωσε για σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της προτιμούν να συνδυάζουν τις προβλέψεις τους σε παρολί στοιχήματα και τους δίνει την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο. Η νέα αυτή προσφορά αφορά σε επιλεγμένα παρολί, που θα περιέχουν τον αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Νιουκάσλ.

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα παρολί και συμπεριλάβουν σε αυτό και κάποιο στοίχημα στον επιλεγμένο αγώνα θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, αφού σε περίπτωση που χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά της Goalbet

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της Goalbet και να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν αρχικά τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με οποιονδήποτε αριθμό σημείων, αρκεί να συμπεριλάβουν και τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Νιουκάσλ. Το στοίχημά τους μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία και να συνοδεύεται από οποιαδήποτε απόδοση. Ωστόσο, είναι βασική προϋπόθεση το να τοποθετηθεί στο pre-game και να αποτελείται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2 (ωστόσο, εξαιρείται ο αγώνας Άρσεναλ- Μπράιτον ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα).

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί θα μπορούν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, στην περίπτωση που χάσουν υπό προϋποθέσεις, αρκεί πρώτα να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους στην Goalbet.

 

Οι προϋποθέσεις για την αποζημίωση των χαμένων

Τα παραπάνω στοιχήματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, αρκεί όμως να χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Για να ενεργοποιηθεί πλήρως η προσφορά, άλλωστε, η Goalbet απαιτεί να επαληθευθεί το σενάριό της για τον αγώνα ανάμεσα σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Νιουκάσλ: να πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης είτε ο Λις Μουσέτ είτε ο Ζοελίντον. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet θα αποζημιώσει τα χαμένα παρολί (όσα πληρούν τις προϋποθέσεις) με ένα πριμ, το οποίο θα έχει την ίδια αξία με τα παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία