Δύο προσφορές της Sportingbet, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα θα ικανοποιήσει τους λάτρεις και του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, καθώς περιλαμβάνει κορυφαίες αναμετρήσεις και στα δύο αθλήματα. Δύο αγώνες, μάλιστα, ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της εταιρίας στοιχημάτων Sportingbet, χάρη στο γεγονός ότι συνοδεύονται από αντίστοιχες προσφορές.

 

Πρόκειται για τον αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Μπάγερν και Λειψία, ο οποίος υπόσχεται ένα μπόνους σε όσους τον επιλέξουν, καθώς και σε αυτόν της Euroleague ανάμεσα σε Μιλάνο και Παναθηναϊκό, ο οποίος υπόσχεται μια επιστροφή χαμένων χρημάτων.

 

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στο Μπάγερν-Λειψία θα μπορούν να προσθέσουν ένα bonus στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που τοποθέτησαν. Το στοιχηματικό μπόνους θα δικαιούνται όλα τα στοιχήματα που θα έχουν τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα, ανεξάρτητα από την αγορά. Παράλληλα, οι παίχτες θα μπορούν να συμμετάσχουν και με παρολί στοιχήματα, αρκεί να συμπεριλάβουν μόνο αγώνες που διευθετούνται σήμερα, πριν τα μεσάνυχτα.

 

Αντίστοιχα, όσοι στοιχηματίσουν στο Μιλάνο-Παναθηναϊκός θα δικαιούνται επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει και πάλι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά σε επιλεγμένες αγορές – σε αυτές του χάντικαπ αγώνα, του χάντικαπ ημιχρόνου και του χάντικαπ πρώτης περιόδου. Τέλος, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Μπουρούση να πετυχαίνει τουλάχιστον 15 πόντους, κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Οι δύο προσφορές, τέλος, θα αποφέρουν χρήματα με τη μορφή μπόνους, τα οποία θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Τα χρήματα δε θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, καθώς σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς, απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet με απόδοση 1.50 και άνω.

Και χτες η Sportingbet ανακοίνωσε μπόνους στα κέρδη για αγώνα της Bundesliga (Γκλάντμπαχ-Βόλφσμπουργκ) και επιστροφή χρημάτων για την Euroleague (Ολυμπιακός-Ερυθρό Αστέρας).

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και οι πελάτες της ξεπερνούν τα 2.5 εκατομμύρια παγκοσμίως.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία