ΠΑΡΟΛΙγο από τον Stoiximan

Τα παρολί αποτελούν έναν εξαιρετικά δημοφιλή τύπο στοιχήματος, καθώς δίνουν στους παίχτες τη δυνατότητα να διεκδικήσουν πολλαπλάσια κέρδη, συνδυάζοντας περισσότερα του ενός στοιχήματα σε ένα δελτίο. Χάρη σε ένα παρολί, κάποιος παίχτης μπορεί να διεκδικήσει πολλά περισσότερα χρήματα, εφόσον προβλέψει σωστά σε όλα τα σημεία που έχει συμπεριλάβει. Από την άλλη, βέβαια, ένα παρολί κρύβει και αυξημένο ρίσκο, καθώς ακόμη και μια λάθος πρόβλεψη θα στερήσει τον παίχτη από οποιοδήποτε κέρδος.

 

Εκτός, βέβαια, και αν έχει εκμεταλλευτεί κάποια σχετική προσφορά. Και μία από αυτές είναι το ΠΑΡΟΛΙγο της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan, το οποίο οι υπεύθυνοι επαναφέρουν για το Σεπτέμβριο και τη νέα αγωνιστική σεζόν. Το ΠΑΡΟΛΙγο είναι μια προσφορά που αφορά στους παίχτες που τοποθετούν παρολί στοιχήματα, στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, και τους επιτρέπει να διεκδικήσουν πίσω τα χαμένα τους χρήματα, στην περίπτωση που έχασαν σε ένα μόλις σημείο του παρολί τους.

 

Όσοι, λοιπόν, εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη προσφορά, μπορούν να δουν τα χαμένα τους χρήματα, έως και το ποσό των 25 ευρώ, να επιστρέφουν στο λογαριασμό τους. Προκειμένου να συμβεί κάτι τέτοιο, βέβαια, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί, πέντε έως δέκα σημείων, σε σημεία με απόδοση 1.50 ή ανώτερη. Οι επιλογές τους, επίσης, μπορούν να προέρχονται από οποιαδήποτε διοργάνωση ή στοιχηματική αγορά του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ και πρέπει να έχουν τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα και όχι κατά τη διάρκειά του.

 

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης τοποθετήσει ένα παρολί τουλάχιστον πέντε σημείων και χάσει σε ένα από αυτά, δικαιούται πίσω τα χαμένα του χρήματα. Τα χρήματα αυτά, μάλιστα, θα πιστωθούν στο λογαριασμό του ως μετρητά και όχι με τη μορφή μπόνους, όπως γίνεται συνήθως. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προχωρήσει άμεσα σε ανάληψή τους. Εξαίρεση αποτελούν οι παίχτες που έχουν ήδη ενεργό κάποιο bonus κατάθεσης. Σε αυτή την περίπτωση, τα χρήματα της επιστροφής θα μετατραπούν σε μπόνους και θα προστεθούν στο υπάρχον.

 

Όσοι, λοιπόν, έχουν βαρεθεί να χάνουν τα χρήματά τους, μόνο και μόνο επειδή προέβλεψαν λάθος σε έναν από τους πολλούς αγώνες ενός παρολί, έχουν πλέον την ευκαιρία να διεκδικήσουν πίσω τα χαμένα χρήματά τους, χάρη στην επαναφορά του ΠΑΡΟΛΙγο στον Stoiximan,ο οποίος ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία