Επιστροφή χρημάτων στο Μιλάνο-Ολυμπιακός από τον Stoiximan

Ο Stoiximan έχει ήδη ανακοινώσει μια σειρά από αποδόσεις σε διαφορετικές πτυχές και ενδεχόμενα του αποψινού αγώνα ανάμεσα σε Μιλάνο και Ολυμπιακό, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο της Euroleague, στις 21:45. Τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων μπορούν να στοιχηματίσουν σε δεκάδες στοιχηματικές αγορές και να ισορροπήσουν ανάμεσα στο ύψος των κερδών που θέλουν να διεκδικήσουν και το ρίσκο που φέρνει το ύψος κάθε απόδοσης.

 

Κάποιες αποδόσεις από αυτές που ανακοίνωσε ο Stoiximan, όμως, συνοδεύονται από μικρότερο ρίσκο από αυτό που φαίνεται με μια πρώτη ματιά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν μια νέα προσφορά για τον αποψινό αγώνα μπάσκετ. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται στους παίχτες επιστροφή των χρημάτων τους, σε περίπτωση που στοιχηματίσουν σε επιλεγμένα σημεία και χάσουν.

 

Αναλυτικότερα, επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων θα δικαιούνται όσοι στοιχηματίσουν στον κορυφαίο σκόρερ του αποψινού αγώνα ανάμεσα σε Μιλάνο και Ολυμπιακό. Ο Stoiximan θα επιστρέψει ολόκληρο το χαμένο ποσό, έως και 25 ευρώ, σε όσους στοιχηματίσουν στη συγκεκριμένη αγορά και χάσουν, αρκεί να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του αγώνα είτε ο Κρούνοσλαβ Σιμόν είτε ο Βασίλης Σπανούλης. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, οι παίχτες που συμμετείχαν στην προφορά θα λάβουν επιστροφή των χαμένων χρημάτων τους.

 

Για να δικαιούνται, όμως, συμμετοχή στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στον αγώνα και να επιλέξουν την αγορά του κορυφαίου σκόρερ. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά στοιχήματα, πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Εφόσον, λοιπόν, η προσφορά πραγματοποιηθεί, οι παίχτες που δικαιούνται επιστροφή των χρημάτων τους θα τα δουν να μεταφέρονται στους λογαριασμούς τους εντός των επόμενων 24 ωρών. Τα χρήματα, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών, εκτός κι αν εκκρεμεί κάποιο bonus στον λογαριασμό τους. Σε αυτή την περίπτωση, τα χρήματα απλά θα προστεθούν στο bonus.

 

Ο Stoiximan ιδρύθηκε το 2012 και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος με άδεια λειτουργίας από την Gambling Malta Ltd.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία