Πριμοδοτεί τα παρολί του Champions League η στοιχηματική εταιρία Betshop

Με αφορμή την έναρξη της φάσης των ομίλων του Champions League, η Betshop, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν επιλεγμένα στοιχήματα στους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μία πριμοδότηση. Η νέα προσφορά αφορά μόνο σε επιλεγμένα παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στους αγώνες του Champions League των επόμενων δύο ημερών και μπορεί να ανταμείψει τους παίχτες με ένα πριμ 50%, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, μάλιστα, θα εισπράξουν το πριμ, ανεξάρτητα από το αν θα χάσουν ή θα κερδίσουν. Παράλληλα, όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά θα μπορούν να διεκδικήσουν και περιστροφές χωρίς ρίσκο στα ποδοσφαιρικά φρουτάκια Football Champions Cup.

 

O τρόπος συμμετοχής στην προσφορά της Betshop

Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν την ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς της Betshop θα πρέπει να τοποθετήσουν αρχικά τα κατάλληλα παρολί στο Champions League. Θα πρέπει να επιλέξουν τους αγώνες που διεξάγονται στις 17-18 Σεπτεμβρίου και να τοποθετήσουν τουλάχιστον 5 παρολί, στο pre-game ή στο live. Επιπλέον, κάθε παρολί θα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον τρία σημεία, τα οποία θα συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω. Κάθε παρολί, τέλος, θα πρέπει να έχει αξία 10 ευρώ και άνω.

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω παρολί θα εξασφαλίσουν μια πριμοδότηση, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Το πριμ της προσφοράς

Το πριμ που θα εισπράξουν όσοι καλύψουν με επιτυχία τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα έχει ύψος ίσο με το 50% της συνολικής αξίας των παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Όσοι θέλουν το απελευθερώσουν, τέλος, θα πρέπει να καλύψουν τους όρους χρήσης πριμ της ιστοσελίδας στοιχημάτων Betshop.

Η πριμοδότηση, πάντως, δεν είναι η μόνη ανταμοιβή για όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Στις 19 Σεπτεμβρίου, οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν και μια σειρά από περιστροφές χωρίς ρίσκο στα φρουτάκια Football Champions Cup, αναλαμβάνοντας να εκτελέσουν ένα πέναλτι.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία