Οι προσφορές της Sportingbet για το Ολλανδία-Αργεντινή

Ο δεύτερος ημιτελικός του Μουντιάλ διεξάγεται απόψε στις 11 το βράδυ, ανάμεσα σε Ολλανδία και Αργεντινή και, μετά το χθεσινοβραδινό σοκ στον αγώνα της Γερμανίας με τη Βραζιλία, οι φίλαθλοι προετοιμάζονται για ένα δυνατό ντέρμπι, το οποίο μπορεί να φέρει και κέρδη στο online στοίχημα. Παράλληλα, εταιρίες στοιχημάτων όπως η Sportingbet, που μας έχουν συνηθίσει σε προσφορές που αφορούν σε αγώνες του Μουντιάλ, ανακοινώνουν κάποιους τρόπους που επιτρέπουν στους παίχτες είτε να αυξήσουν τα κέρδη τους είτε να μειώσουν το ρίσκο.

 

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Sportingbet, λοιπόν, ανακοίνωσε δύο προσφορές για τον αγώνα ανάμεσα στην Ολλανδία και την Αργεντινή. Η πρώτη υπόσχεται ένα μπόνους 5% επί των κερδών σε όσους παίχτες προβλέψουν σωστά στο συγκεκριμένο αγώνα. Εφόσον, λοιπόν, συμπεριλάβουν τουλάχιστον μία αγορά του Ολλανδία-Αργεντινή στο δελτίο τους (συμμετέχουν όλες οι αγορές, καθώς και τα στοιχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα) και κερδίσουν, θα δουν τα κέρδη τους αυξημένα κατά 5%. Κάτι τέτοιο θα συμβεί και στην περίπτωση που το συγκεκριμένο στοίχημα ήταν μέρος ενός παρολί - αρκεί, βέβαια, όλα τα σημεία του να διευθετούνται την ίδια ημέρα.

 

Η δεύτερη προσφορά υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που θα χάσουν όσοι παίχτες στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένες αγορές. Αναλυτικότερα, την επιστροφή θα μπορούν να διεκδικήσουν όσοι στοιχηματίσουν στο ακριβές σκορ, στον σκόρερ του αγώνα και στο scorecast - το συνδυασμό, δηλαδή, του πρώτου σκόρερ και του ακριβούς σκορ. Εφόσον, λοιπόν, οι παίχτες αυτοί χάσουν, θα μπορούν να πάρουν πίσω τα χρήματά τους. Αλλά με μία προϋπόθεση - να σκοράρει δύο φορές στο αγώνα ο Lionel Messi της Αργεντινής. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα δικαιούνται την επιστροφή των χρημάτων τους, έως και το ποσό των 100 ευρώ.

 

Τα μέλη της Sportingbet που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στον αποψινό ημιτελικό, λοιπόν, μπορούν να εκμεταλλευθούν οποιαδήποτε από τις δύο προσφορές, δίνοντας μεγαλύτερη αξία στο στοίχημά τους, είτε διεκδικώντας τα αυξημένα κέρδη είτε ζητώντας επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία