Μειωμένο ρίσκο στους αγώνες της Premier League προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η Goalbet, ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και ανακοίνωσε σήμερα μια προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στους αγώνες της Premier League και να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους σε παρολί στοιχήματα. Οι παίχτες αυτοί θα έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, χάρη στην προσφορά, αφού αν χάσουν υπό προϋποθέσεις, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια αποζημίωση.

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά, όμως, θα πρέπει να καλύψουν κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις. Αν τις καλύψουν και χάσουν, εξαιτίας ενός αγώνα που θα λήξει με σκορ 0-0, τότε θα δικαιούνται μια αποζημίωση για τα χαμένα χρήματά τους.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί μέσω της Goalbet. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τρεις αγώνες από την Premier League και να επιλέξουν αποκλειστικά σημεία της αγοράς του 1Χ2 (εξαιρείται ο αγώνας Άρσεναλ-Λίβερπουλ που προσφέρεται με 0% γκανιότα). Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και οποιαδήποτε απόδοση, αλλά θα πρέπει όλα να τοποθετηθούν πριν την έναρξη των αγώνων.

Οι παίχτες που θα καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, αρκεί να ενημερώσουν την ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Όσα παρολί διευθετηθούν ως χαμένα θα δικαιούνται μια αποζημίωση, υπό την προϋπόθεση ότι θα περιλαμβάνουν έναν αγώνα που θα λήξει με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση, θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση με τη μορφή πριμ. Η αξία του πριμ θα ισούται με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και τα χρήματα θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Όσοι, τέλος, καλύψουν τις προϋποθέσεις τζιραρίσματος της Goalbet θα μπορέσουν να προχωρήσουν και σε ανάληψη του πριμ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία