Εταιρία στοιχημάτων Goalbet: Μειωμένο ρίσκο στο Λεβάντε-Μπαρτσελόνα

Οι ευκαιρίες στοιχηματισμού που προσφέρουν οι σημερινοί αγώνες του Copa del Rey στο ποδόσφαιρο είναι αρκετές και οι παίχτες που θέλουν να τις συνδυάσουν δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν ένα παρολί στοίχημα με τις κατάλληλες προβλέψεις. Όσοι, μάλιστα, το κάνουν μέσω της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα παρολί με μειωμένο ρίσκο, αρκεί να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις.

Η νέα προσφορά της Goalbet επικεντρώνεται στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Λεβάντε και Μπαρτσελόνα και αφορά στα παρολί που θα την αφορούν. Όσοι τοποθετήσουν ένα κατάλληλο παρολί και δουν να επαληθεύεται μια βασική προϋπόθεση της προσφοράς θα έχουν την ευκαιρία ακόμη και να λάβουν μια αποζημίωση, στην περίπτωση που το δελτίο τους δεν κερδίσει.

 

Οι προϋποθέσεις της προσφοράς

Η σημερινή προσφορά της Goalbet απαιτεί από τους παίχτες να τοποθετήσουν κάποια συγκεκριμένα στοιχήματα, προκειμένου να είναι σε θέση να διεκδικήσουν την αποζημίωση. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί δελτίο στο ποδόσφαιρο, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει οποιονδήποτε άλλο αγώνα, αλλά οπωσδήποτε αυτόν της Λεβάντε με την Μπαρτσελόνα. Επιπλέον, τα στοιχήματά τους θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2.

Μόλις τοποθετήσουν το κατάλληλο παρολί, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Goalbet και να αναφέρουν το ID του δελτίου τους. Και, τέλος, αυτό που απομένει είναι να ξεκινήσει το Λεβάντε-Μπαρτσελόνα και να επαληθευθεί το σενάριο της Goalbet που αποτελεί την τελευταία βασική προϋπόθεση για την ενεργοποίηση της προσφοράς: να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα ο Ρότζερ Μαρτί ή ο Φελίπε Κουτίνιο.

 

Η αποζημίωση της Goalbet για τα χαμένα παρολί

Εφόσον επαληθευθεί το σενάριο της Goalbet, οι παίχτες που θα έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα παρολί και θα έχουν χάσει θα δικαιούνται αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα. Η αποζημίωση θα ισούται με το ποσό που έχασαν, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Τέλος, αν καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος του πριμ, θα μπορεί να πραγματοποιηθεί και ανάληψη των χρημάτων.

Να θυμίσουμε πως η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και για σήμερα ο αγώνας που έχει επιλέξει να προσφέρει με 0% γκανιότα είναι ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Σεβίλλη επίσης για το Copa del Rey.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία