Μπαρτσελόνα-Ίντερ: Ασφάλεια στο 0-0 προσφέρει η εταιρία στοιχημάτων Interwetten

Η Interwetten, που ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, έχει ανακοινώσει εδώ και μερικές ημέρες μια νέα προσφορά για όσους στοιχηματίζουν στο Champions League και σήμερα έφτασε η ημέρα που οι παίχτες θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, προκειμένου να την εκμεταλλευτούν. Η νέα προσφορά αφορά στον αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ίντερ και υπόσχεται ασφάλεια στο 0-0, αφού αν η αναμέτρηση λήξει με λευκή ισοπαλία, η Interwetten θα αποζημιώσει όσους έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα.

Ο αγώνας ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ίντερ διεξάγεται αύριο, ωστόσο, όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά θα πρέπει να δηλώσουν σήμερα συμμετοχή, ώστε να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά της Interwetten

Όσοι παίχτες θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά και να τοποθετήσουν στοιχήματα μειωμένου ρίσκο στο Μπαρτσελόνα-Ίντερ θα πρέπει να δηλώσουν σήμερα συμμετοχή. Έπειτα, θα έχουν περιθώριο έως την έναρξη του αγώνα, προκειμένου να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξίας (έως το μέγιστο των 25 ευρώ) και μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά και σε οποιοδήποτε σημείο, ανεξαρτήτως απόδοσης.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα καλύψουν τις απαιτήσεις της προσφοράς και θα δικαιούνται μια αποζημίωση, αν χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

 

Οι παίχτες που θα δικαιούνται την αποζημίωση

Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Εξάλλου, αν χάσουν και ο αγώνας ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ίντερ λήξει με σκορ 0-0, τότε θα δικαιούνται μια αποζημίωση που προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Interwetten. Η αποζημίωση θα έχει αξία ίση με αυτή του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και επιπλέον θα πιστωθεί με τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία