Μειωμένο ρίσκο στο ισπανικό Super Cup υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου πραγματοποιείται ένας κορυφαίος αγώνας του ισπανικού ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο του Super Cup, ανάμεσα σε Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης, και όπως είναι φυσικό, οι παίχτες του στοιχήματος έχουν ήδη την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες αγορές που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων και να εντοπίσουν την πρόβλεψη που μπορεί να τους αποφέρει τα περισσότερα κέρδη. Παράλληλα, όμως, οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα.

Η νέα αυτή προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα χαμένα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης, υπό την προϋπόθεση να πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης είτε ο Μάξι Γκόμεζ είτε ο Καρίμ Μπενζέμα.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να συμμετάσχουν στην προσφορά

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη νέα προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης πριν την έναρξή του και να τοποθετήσουν ένα παρολί, συμπεριλαμβάνοντας οποιονδήποτε άλλο αγώνα επιθυμούν. Κάθε σημείο του παρολί, όμως, θα πρέπει να αφορά σε προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρούνται, όμως, οι αγώνες που προσφέρονται με 0% γκανιότα).

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, αρκεί να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

 

Οι παίχτες που θα εξασφαλίσουν την αποζημίωση

Εφόσον επαληθευθεί το σενάριο της Goalbet και το πρώτο γκολ του αγώνα πετύχει ο Μάξι Γκόμεζ ή ο Καρίμ Μπενζέμα, τα στοιχήματα που θα καλύπτουν τις παραπάνω προϋποθέσεις και χάσουν θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση θα έχει αξία ίση με του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και τη μορφή πριμ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία