Μειωμένο ρίσκο στοιχηματισμού στο Europa League από την στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Οι αγώνες του Europa League συνεχίζονται και σήμερα και το στοιχηματικό ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο, χάρη στις στοιχηματικές ευκαιρίες που προσφέρουν οι περισσότεροι αγώνες της κορυφαίας διοργάνωσης, αλλά και χάρη σε προσφορές που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων. Μια τέτοια προσφορά θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τα μέλη της Goalbet, ειδικά αν προτιμούν να συνδυάζουν πολλές προβλέψεις σε ένα παρολί στοίχημα.

Χάρη στη νέα προσφορά της Goalbet, άλλωστε, το ρίσκο των παρολί μειώνεται, καθώς οι υπεύθυνοι υπόσχονται να αποζημιώσουν επιλεγμένα στοιχήματα, αν αυτά χάσουν για μία μόνο λανθασμένη πρόβλεψη.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά της Goalbet

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet και να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο στους αγώνες του Europa League θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιέχει τουλάχιστον τέσσερις αγώνες του Europa League. Τα παρολί αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν στο pre-game και να περιέχουν προβλέψεις αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 (οι αγώνες που προσφέρονται με 0% γκανιότα εξαιρούνται από την προσφορά).

Μόλις τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, οι παίχτες θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας με e-mail το ID του δελτίου τους. Και, στην περίπτωση που το παρολί τους διευθετηθεί ως χαμένο, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, θα δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Όσοι καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet θα δικαιούνται μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα. Η αποζημίωση θα έχει ύψος ίσο με του χαμένου στοιχήματος, έως ένα συγκεκριμένο όριο, και τη μορφή πριμ. Η τελευταία λεπτομέρεια σημαίνει ότι θα πρέπει να καλυφθούν κάποιες απαιτήσεις τζιραρίσματος, προκειμένου να απελευθερωθούν τα χρήματα για ανάληψη από τον λογαριασμό.

Τέλος για σήμερα η Goalbet έχει ανακοινώσει τον αγώνα Ίντερ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 0% γκανιότα για τα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία