Αποζημιώσεις στο παρά ένα μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και φροντίζει για μια ακόμη φορά να χρυσώσει το χάπι για όσα μέλη της τοποθετήσουν παρολί στους αγώνες ποδοσφαίρου του τριημέρου και χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης με μια νέα προσφορά. Μέσω της νέας προσφοράς, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν για μια πρόβλεψη θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, η οποία θα τους επιτρέψει έπειτα να προσπαθήσουν να ρεφάρουν, χωρίς ρίσκο.

Η νέα αυτή προσφορά ισχύει για επιλεγμένα παρολί στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες κατά τη διάρκεια του επόμενου τριημέρου στους αγώνες του ισπανικού και του γερμανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Για να εξασφαλίσουν το δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά και να τοποθετήσουν παρολί μειωμένο ρίσκου, τα μέλη της Goalbet θα πρέπει να καλύψουν κάποιες προϋποθέσεις. Αρχικά, τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν θα πρέπει να είναι παρολί και να αποτελούνται από τουλάχιστον 4 αγώνες του γερμανικού ή ισπανικού πρωταθλήματος. Επιπλέον, κάθε σημείο που θα περιλαμβάνει θα πρέπει να αφορά στην αγορά του 1Χ2, αλλά και να τοποθετηθεί στο pre-game. Τέλος, δεν έχει σημασία η αξία των στοιχημάτων, αλλά ούτε και η απόδοση που θα τα συνοδεύει.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα πρέπει, τέλος, να επικοινωνήσουν με την Goalbet και την ενημερώσουν για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

Με αυτόν τον τρόπο, τα παρολί που θα έχουν τοποθετήσει θα συνοδεύονται από μειωμένο ρίσκο. Εξάλλου, αν χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, τότε θα δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς. Θα πρόκειται για ένα πριμ, το οποίο θα έχει αξία ίση με του χαμένου ποσού, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Για να προχωρήσουν σε ανάληψη του πριμ, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία