Ασφάλεια στο 0-0 για τα προκριματικά του Champions League προσφέρει η Goalbet

Μια νέα προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet επικεντρώνεται στους σημερινούς προκριματικούς του Champions League και υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο και να προσφέρει ασφάλεια στο ενδεχόμενο κάποιος από τους αγώνες να λήξει με λευκή ισοπαλία. Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει τα κατάλληλα παρολί που θα χάσουν, αν ένας από τους προκριματικούς λήξει με σκορ 0-0.

Για να μπορέσουν, βέβαια, να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα: συγκεκριμένα παρολί που να περιέχουν τον κατάλληλο αριθμό προβλέψεων στους αγώνες του Champions League.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά της Goalbet

Η σημερινή προσφορά είναι διαθέσιμη για όλα τα μέλη της Goalbet, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Αρχικά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στοίχημα στο pre-game και να συμπεριλάβουν τουλάχιστον τρεις από τους σημερινούς προκριματικούς αγώνες του Champions League. Τα στοιχήματά τους, μάλιστα, θα πρέπει να αποτελούνται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2.

Το επόμενο βήμα είναι να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας ένα e-mail με το ID του δελτίου τους.

 

Τα χαμένα παρολί που δικαιούνται την αποζημίωση

Τα παρολί που θα πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στην προσφορά, αλλά όχι απαραίτητα και την αποζημίωση, στην περίπτωση που χάσουν. Για να εξασφαλίσουν την αποζημίωση, θα πρέπει να περιέχουν έναν αγώνα που να λήξει με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο θα δικαιούνται την αποζημίωση, η οποία θα έχει τη μορφή πριμ και θα ισούται με το 100% της αξίας του δελτίου, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Να σημειώσουμε πως για σήμερα η Goalbet έχει επιλέξει τον αγώνα Νιγηρία-Νότια Αφρική για την προσφορά της 0% γκανιότας. Προσφορές που μπορούν να εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία