Προσφορές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ από την Sportingbet

Η εταιρία στοιχημάτων Sportingbet συνεχίζει καθημερινά να προσφέρει στα μέλη της ευκαιρίες να προσδώσουν αυξημένη αξία στα στοιχήματά τους, χάρη σε ένα σταθερό δίδυμο προσφορών που ανακοινώνει. Πρόκειται για ένα μπόνους 5%, το οποίο οι παίχτες μπορούν να προσθέσουν στα κέρδη τους από τα στοιχήματα, και για μια επιστροφή χαμένων χρημάτων, η οποία μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού. Οι δύο αυτές προσφορές ισχύουν σε σχεδόν καθημερινή βάση και αφορούν συνήθως τους κορυφαίους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

 

Σήμερα, λοιπόν, το δίδυμο των προσφορών της Sportingbet αφορά στον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαστία (για τη Ligue 1) και στον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μάλαγα (για τη EuroLeague). Και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στους δύο αυτούς αγώνες θα είναι σε θέση είτε να αυξήσουν α πιθανά τους κέρδη είτε να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στο Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαστία θα έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν το bonus 5% στα κέρδη τους. Το μπόνους θα προσθέσουν στα κέρδη τους όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:30. Κάθε παίχτης μπορεί να τοποθετήσει και παρολί, αν το επιθυμεί, αλλά θα πρέπει να συμπεριλάβει σε αυτό αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Όσοι στοιχηματίσουν στο Παναθηναϊκός-Μάλαγα, από την άλλη, μπορούν να διεκδικήσουν πίσω τα χαμένα τους χρήματα, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή, βέβαια, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Διαμαντίδη να σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επιπλέον, επιστροφή θα δικαιούνται όσοι στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 21:45), στις εξής αγορές: χάντικαπ αγώνα, χάντικαπ ημιχρόνου και χάντικαπ πρώτης περιόδου.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιηματικές εταιρίες της Ελλάδος και εκτός από στοίχημα προσφέρει και τεράστια ποικιλία παιχνιδιών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία