Διπλή προσφορά στο ποδόσφαιρο από την Sportingbet

Αν και Δευτέρα, το σημερινό πρόγραμμα ποδοσφαίρου προσφέρει κάποιες σημαντικές ευκαιρίες στοιχηματισμού – σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως και τις καλύτερες του τριημέρου. Σήμερα, άλλωστε, πραγματοποιείται το μεγάλο αγγλικό ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ και οι λάτρεις του ελληνικού ποδοσφαίρου μπορούν να στοιχηματίσουν στην αναμέτρηση της Λάρισας με την ΑΕΚ. Και οι δύο αγώνες καλύπτονται από την στοιχηματική εταιρία Sportingbet, η οποία παράλληλα ανακοίνωσε και μια διπλή προσφορά για όσους τους επιλέξουν.

 

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη. Η Sportingbet θα προσθέσει στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος ένα μπόνους 5%, σε όσους τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες αγορές. Επιπλέον, κάθε παίχτης μπορεί να τοποθετήσει και παρολί στοιχήματα, αν το επιθυμεί, και να συνεχίσει να δικαιούται το bonus, εφόσον συμπεριλάβει σε αυτά αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Αντίστοιχα, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Λάρισας με την ΑΕΚ, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο της Super League, θα μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Για να προχωρήσει στην επιστροφή, η Sportingbet απαιτεί να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει να καταλογίζεται τουλάχιστον μία κόκκινη κάρτα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση, επιστροφή των χρημάτων τους θα δικαιούνται όσοι έχουν στοιχηματίσει πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου ή του λεπτού πρώτου γκολ.

 

Τέλος, όσοι συμμετάσχουν στις προσφορές της Sportingbet και εξασφαλίσουν το μπόνους ή την επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ώστε τα χρήματα να μεταφερθούν στον λογαριασμό τους. Τα χρήματα αυτά, όμως, θα έχουν τη μορφή bonus, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, μόνον αφότου τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Η Sportigbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και εκτός από μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων προσφέρει και μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών όπως καζίνο, πόκερ, εικονικά αθλήματα και πολλά ακόμη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία