Δύο προσφορές στο ποδόσφαιρο από την Sportingbet

Μια ματιά στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο θα επιβεβαιώσει πως δύο είναι οι αγώνες που συγκεντρώνουν το περισσότερο ενδιαφέρον και ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους: το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για την ελληνική Σούπερ Λιγκ και το Λίβερπουλ-Τσέλσι για την αγγλική Premier League. Οι δύο αυτοί αγώνες, μάλιστα, συμμετέχουν και σε αντίστοιχες προσφορές της ιστοσελίδας στοιχημάτων Sportingbet.

 

Η πρώτη από αυτές τις προσφορές υπόσχεται αύξηση των κερδών που θα εξασφαλίσουν όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Τσέλσι. Η αύξηση θα πραγματοποιηθεί, χάρη σε ένα μπόνους 5% που θα προσθέσει η Sportingbet στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα που κλείνουν πριν την έναρξή του (ο αγώνας ξεκινά στις 22:00). Το bonus θα δικαιούνται και όσοι τοποθετήσουν παρολί, αρκεί να συμπεριλάβουν αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Η δεύτερη προσφορά υπόσχεται μείωση του ρίσκου στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, χάρη στην επιστροφή χαμένων χρημάτων που περιλαμβάνει. Η επιστροφή μπορεί να αγγίξει και το ποσό των 100 ευρώ, εφόσον όμως επαληθευθεί το σενάριο που θέλει να καταλογίζεται τουλάχιστον ένα πέναλτι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στην περίπτωση που το σενάριο επαληθευθεί, η Sportingbet θα πραγματοποιήσει την επιστροφή και όσοι στοιχημάτισαν σε επιλεγμένες αγορές πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 20:00) θα πάρουν πίσω τα χρήματα που έχασαν. Οι στοιχηματικές αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά, τέλος, είναι οι εξής: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες από τις δύο προσφορές θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα και θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, μόνον αφότου ολοκληρωθεί η διαδικασία τζιραρίσματος της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Και χτες η εταιρία στοιχημάτων Sportingbet χάρισε δύο προσφορές στα μέλη του ένα μπόνους στα κέρδη για την Premier League και μία επιστροφή χρημάτων για τα πλέι-οφ του ελληνικού μπάσκετ.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και υπολογίζεται ότι δέχεται καθημερινά πάνω ένα εκατομμύριο στοιχήματα ενώ παράλληλα προσφέρει και τεράστια γκάμα παιχνιδιών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία