Προσφορά σε Euroleague και FA Cup από την Sportingbet

Η Sportingbet δεν παραλείπει ούτε σήμερα να προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν και να διεκδικήσουν είτε περισσότερα κέρδη είτε επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων. Και στο σημερινό πρόγραμμα της ιστοσελίδας στοιχήματος ξεχωρίζουν δύο προσφορές, οι οποίες αφορούν σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet υπόσχεται να προσθέσει ένα μπόνους στο ντέρμπι της Euroleague ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα δίνει σε όσους στοιχηματίσουν στον αγώνα του αγγλικού FA Cup ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Σίτι την ευκαιρία να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων.

 

Στοιχηματίζοντας στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο μπάσκετ, λοιπόν, τα μέλη της Sportingbet μπορούν να προσθέσουν ένα bonus 5% σε κάθε νικητήριο στοίχημα που θα τοποθετήσουν πριν την έναρξη του αγώνα (στις 21:00). Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι διαθέσιμες αγορές του αγώνα, ενώ οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα. Όσοι τοποθετήσουν παρολί, όμως, θα πρέπει να συμπεριλάβουν αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα, έως τα μεσάνυχτα.

 

Στοιχηματίζοντας στον αγώνα του FA Cup ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Σίτι, από την άλλη, οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Για να προχωρήσει, βέβαια, στην επιστροφή, η Sportingbet απαιτεί να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει να καταλογίζεται τουλάχιστον μία κόκκινη κάρτα στον αγώνα. Ειδάλλως, η προσφορά θα ακυρωθεί.

 

Εφόσον καταλογιστεί μία τουλάχιστον κόκκινη κάρτα, επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων θα δικαιούνται όσοι έχουν τοποθετήσει τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, σε επιλεγμένες αγορές. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι αυτές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου και του λεπτού πρώτου γκολ.

 

Τα χρήματα που θα προκύψουν από τις δύο προσφορές θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των παιχτών την επόμενη εργάσιμη ημέρα και θα έχουν τη μορφή μπόνους.

 

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, ιδρύθηκε το 1998 και θεωρείται από τις δημοφιλέστερες του χώρου.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία